کد: 242987627 شهریور 1405 ساعت 01:114.3K بازدید

هشدار گوستاوو آلفارو:

آرژانتین مجبور است با سایه خودش مبارزه کند

گوستاوو آلفارو، سرمربی پاراگوئه، معتقد است تیم ملی آرژانتین بدون لیونل مسی مثل قبل نخواهد بود.
آرژانتین مجبور است با سایه خودش مبارزه کند

به گزارش "ورزش سه"، بازنشستگی لیونل مسی از تیم ملی آرژانتین تأثیر بسیار زیادی در سراسر دنیای فوتبال داشت. این بار گوستاوو آلفارو، سرمربی پاراگوئه، درباره جدایی این ستاره اهل روساریو صحبت کرد و در مورد آینده تیم ملی آرژانتین بدون شماره ۱۰، جمله قابل‌تأملی به زبان آورد:«آرژانتین بدون شک خودش را از نو خواهد ساخت.»

این سرمربی ۶۴ ساله برای تماشای دیدار آرژانتین و پاراگوئه در چارچوب بازی‌های آمریکای جنوبی سانتافه ۲۰۲۶، در ورزشگاه مارسلو بیلسا حضور داشت. این دیدار با پیروزی ۲-۱ تیم مهمان به پایان رسید.

آلفارو در همین شرایط با خبرنگاران گفت‌وگو کرد و اگرچه تأکید کرد که «داشتن مسی با نداشتن مسی یکسان نیست»، اما نسبت به تغییر نسل بازیکنان در تیم ملی آرژانتین ابراز خوش‌بینی کرد. او همچنین تیم تحت هدایت لیونل اسکالونی را «یکی از بهترین تیم‌های ملی‌ای که کشور داشته» توصیف کرد و از بازیکنان آرژانتین نیز تمجید کرد. آلفارو گفت:«آرژانتین استعداد دارد. ۵۸ بازیکن در بهترین لیگ‌های دنیا دارد. چطور ممکن است تیم ملی رقابتی‌ای نداشته باشد؟»

2538151

این سرمربی که اخیراً قراردادش با تیم ملی پاراگوئه را تا جام جهانی ۲۰۳۰ تمدید کرده، در ادامه شرایط فعلی را با اتفاقاتی که پس از شکست آرژانتین در فینال جام جهانی ۱۹۹۰ مقابل آلمان رخ داد و دوران طولانی ناکامی این تیم در عبور از مرحله یک‌چهارم نهایی مقایسه کرد. او گفت:«شاید آرژانتین مجبور باشد با سایه این تیم ملی مبارزه کند. ۲۴ سال طول کشید تا دوباره با آلخاندرو سابیا به فینال جام جهانی برسیم.»

از نظر این سرمربی باتجربه، برای حفظ رقابت‌پذیری آرژانتین در سال‌های اخیر، این تیم باید از تکرار اشتباهات گذشته خودداری کند. آلفارو در پایان گفت:«امیدوارم تاریخ به آرژانتین یاد بدهد که اگر شروع به مقایسه کردن و در مقابل یکدیگر قرار گرفتن کنیم و برای رسیدن به یک هدف مشخص متحد نشویم، بسیار سخت خواهد بود که تیم ملی بتواند به آن جایگاه برسد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آرژانتین مجبور است با سایه خودش مبارزه کند | ورزش سه