کد: 242989527 شهریور 1405 ساعت 10:349.8K بازدید

امیرحسین‌ حسین‌زاده: خشک شدیم آقا!

ستاره تیم‌ امید ایران، از شرایط رفت و آمد تیم به محل تمرین گلایه‌ای بامزه مطرح کرد.
امیرحسین‌ حسین‌زاده: خشک شدیم آقا!

به گزارش “ورزش سه” امیرحسین حسین‌زاده و محمدامین حزباوی، دو بازیکن بزرگ‌تر تیم امید ایران، در حالی جلوتر از سایر بازیکنان از اتوبوس پیاده و راهی محل تمرین شدند که گفت‌وگوی جالب و کوتاهی انجام دادند.

تیم امید ایران در شرایطی خود را برای دومین مسابقه‌اش مقابل چین در مسابقات آسیایی ناگویا آماده می‌کند که شرایط محل اسکان و رفت‌وآمد به زمین تمرین، یکی از سوژه‌های جالب این روزهای این تیم بوده است.

حسین‌زاده در حاشیه تمرین امروز، در گفت‌وگویی بسیار کوتاه با مدیر رسانه‌ای تیم امید، در پاسخ به سوالی درباره شرایط ایران برای بازی مقابل چین، تنها یک کلمه گفت: «عالی.»

اما بخش جالب صحبت‌های حسین‌زاده، گلایه او از فاصله محل اقامت تیم تا زمین تمرین بود. او با اشاره به مسیر حدود یک‌ساعته تیم با اتوبوس گفت که این رفت‌وآمد طولانی باعث شده بازیکنان در مسیر «خشک» شوند و شرایط چندان مناسبی برای تیم ایجاد نشود.

حسین‌زاده همچنین از شرایط میزبانی و اسکان تیم‌های حاضر در مسابقات گلایه داشت؛ موضوعی که البته مختص تیم امید ایران نیست و به نظر می‌رسد بسیاری از تیم‌های شرکت‌کننده نیز با شرایط مشابهی مواجه هستند.

در همین حال، سرپرست تیم امید نیز پیگیر وضعیت تغذیه تیم بوده و مسائل مربوط به شرایط استقرار و روند حضور تیم در مسابقات را دنبال کرده است.

حالا بازیکنان تیم امید ایران باید با وجود این شرایط، خود را برای دومین دیدار برابر چین آماده کنند. مسابقه‌ای که می‌تواند در مسیر ادامه حضور آنها در مسابقات آسیایی ناگویا اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار