کد: 242996828 شهریور 1405 ساعت 07:134.7K بازدید

محرومیت 6 ماهه ستاره سابق لیگ برتر از رانندگی

مایکل آنتونیو بازیکن سابق تیم فوتبال وستهام و مهاجم فعلی تیم واتفورد به دلیل تخلف رانندگی با خودروی لامبورگینی خود با حکم محرومیت از رانندگی روبرو شد.
محرومیت 6 ماهه ستاره سابق لیگ برتر از رانندگی

به گزارش "ورزش سه"، این جریمه سنگین تنها چند ماه پس از آن صادر می‌شود که این فوتبالیست در یک تصادف شدید رانندگی تا آستانه مرگ پیش رفته بود.

دادگاه اوکسبریج مایکل آنتونیو را به دلیل عدم معرفی راننده خودروی لامبورگینی اوروس خود در زمان وقوع تخلف مقصر شناخت. ماجرا از آنجا شروع شد که خودروی گران قیمت این بازیکن در نوامبر سال گذشته هنگام رانندگی پرخطر در لندن دیده شد اما پلیس با پیگیری‌های خود متوجه شد آنتونیو پاسخی به نامه‌های مربوط به شناسایی راننده نداده است. این بازیکن در دفاعیات خود مدعی شد در آن زمان در منچستر بوده و خودرو را به پسرعمویش قرض داده بود و نامه‌های پلیس نیز هرگز به دست او نرسیده است.

2538341

با این حال دادگاه ادعاهای او را نپذیرفت و علاوه بر صدور حکم شش ماه محرومیت از رانندگی، او را به پرداخت هزار پوند جریمه نقدی و پرداخت هزینه‌های دادرسی محکوم کرد. این محرومیت به دلیل جمع شدن امتیازات منفی گواهینامه آنتونیو اعمال شده است. پیش از این و در ژوئیه ۲۰۲۵ نیز او به دلیل رانندگی بدون بیمه با شش امتیاز منفی روبرو شده بود.

این حاشیه جدید در حالی رخ می‌دهد که آنتونیو هنوز درگیر پیامدهای تصادف مرگبار دسامبر ۲۰۲۴ است که در آن فراری وی با یک درخت برخورد کرد و او مجبور شد ۴۵ دقیقه در خودروی متلاشی شده گرفتار بماند تا توسط نیروهای امدادی نجات یابد. 

این حادثه باعث شکستگی شدید پای او و دوری طولانی‌مدت از میادین شد. آنتونیو که سابقه تصادف مشهور دیگری در کریسمس ۲۰۱۹ با لباس آدم برفی را نیز در کارنامه دارد پس از بازگشت به فوتبال ابراز پشیمانی کرده بود و گفته بود از خودروهای اسپرت فاصله می‌گیرد اما این حکم قضایی بار دیگر او را در صدر اخبار حوادث ورزشی قرار داد.

2538340
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار