کد: 242998827 شهریور 1405 ساعت 17:023.5K بازدید

روشنک: در این تقویم فشرده نیاز به تعامل داریم

درخواست ویژه سازمان لیگ از باشگاه‌ها: تحمل کنید!

رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ از اهالی فوتبال خواست تقویم فشرده مسابقات لیگ برتر را در سال جاری تحمل کنند.
درخواست ویژه سازمان لیگ از باشگاه‌ها: تحمل کنید!

به گزارش "ورزش سه"، 18 تیمی شدن مسابقات لیگ برتر بیست و ششم در فصلی که چندین فیفادی وجود دارد و جام ملت های آسیا نیز در پیش است و در عین حال تیم فوتبال امید ایران هم در مسابقات آسیایی ناگویا حضور یافته، کار مسئولان سازمان لیگ را برای برگزاری لیگ برتر دشوارتر کرده است.

تقویم فشرده مسابقات فوتبال باشگاهی ، باعث شده باشگاه‌ها نسبت به برنامه ریزی بازی های خود گلایه هایی داشته باشند و در عین حال انتقادهایی نیز به مسئولان سازمان لیگ صورت گرفته است.

با این حال امیرحسین روشنک مسئول برگزاری لیگ برتر از باشگاه‌ها و اهالی فوتبال خواست در ماه‌های آینده تحمل خود را بالاتر ببرند و با تعامل بیشتر اجازه بدهند بازی‌ها روند خود را طی کند.

روشنک در این باره گفت: «در سال خاص و ویژه‌ای هستیم. کسانی که در جریان چالش‌های ما برای برنامه‌ریزی مسابقات هستند، می‌دانند که شرایط خاصی داریم. جام ملت‌های آسیا را داریم؛ لیگ های آسیایی با فرمت جدیدش در پیش هستند و فیفادی های زیاد داریم. همه اینها باعث شده که نتوانیم برنامه‌‌ریزی ایده‌آل مد نظر خودمان و هواداران و باشگاه‌ها را انجام بدهیم. طبیعتا باید همه افرادی که در فوتبال سهیم هستند و حتی رسانه‌ها باید تعامل لازم را داشته باشند تا سال سخت را پیش ببریم.»

رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ همچنین بیان کرد: «ان‌شاالله لیگ بعدی دوباره 16 تیمی می‌شود و شرایط به روال سابق برمی‌گردد. الان هم سعی کردیم با در نظر گرفتن همه نکات بازی ها را در روزهای پایانی هفته برگزار کنیم. الان هم می‌بینید که بیش از 50 درصد مسابقات را در روزهای پنجشنبه و جمعه گذاشتیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار