کد: 243093331 شهریور 1405 ساعت 18:1010.1K بازدید

سورپرایز کنده پس از مقررات جدید زیدان

بازیکنان تیم ملی فرانسه روز دوشنبه پیش از چهار مسابقه نخست خود در لیگ ملت‌های اروپا، در کمپ ورزشی کلرفونتن گردهم آمدند.
سورپرایز کنده پس از مقررات جدید زیدان

به گزارش "ورزش سه"، پیش از آغاز کار روی نیمکت تیم ملی، زین‌الدین زیدان 55 ساله قوانین متعددی را وضع کرد که از جمله آن‌ها ممنوعیت حضور خبرنگاران در نزدیکی کمپ ورزشی بود؛ زمانی که خبرنگاران از حضور بازیکنان در اردوی تیم خبر می‌دادند. 

تصاویر مربوط به ورود بازیکنان به صورت انحصاری توسط فدراسیون فوتبال فرانسه منتشر خواهد شد، درست مانند همین مورد.

2540006

در طول سال‌های اخیر، ورود بازیکنان به کلرفونتن به یک رویداد رسانه‌ای واقعی تبدیل شده بود. بازیکنان با لباس‌های عجیب‌وغریب از خودروها پیاده می‌شدند، جلوی عکاسان پوز می‌گرفتند و تصاویر در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شد. این لحظات که توسط رسانه‌های فرانسوی «فرش آبی» نامیده شده بود، میلیون‌ها بازدید و بحث‌های فراوانی درباره انتخاب پوشش ملی‌پوشان ایجاد می‌کرد.

2540007

فوتبالیست‌های فرانسوی روز دوشنبه به دور از دوربین خبرنگاران وارد کلرفونتن شدند. با این حال، برخی از آن‌ها همچنان ترجیح دادند لباس‌هایی بپوشند که توجهات را به خود جلب کند. ژول کنده یکی از آن‌هاست و این مدافع بارسلونا به خاطر پوشش‌های خاص و عجیبش شناخته می‌شود.

در حالی که ژول کنده در مرکز توجه قرار داشت، لپول، دا کنیا، لاکروآ، بارکولا و دمبله ترجیح دادند تا حد امکان ساده لباس بپوشند و از لوازم جانبی غیرمعمول یا رنگ‌های تند خودداری کنند. مانو کنه و ابراهیما کوناته، هافبک رم و مدافع رئال مادرید، با لباس‌های رسمی‌تر و شیک‌تر در کلرفونتن ظاهر شدند.

2540008
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سورپرایز کنده پس از مقررات جدید زیدان | ورزش سه