کد: 243104901 مهر 1405 ساعت 08:563.3K بازدید

کسری برای اولین گل آسیایی آمد

ستاره جوان سپاهان به دنبال نخستین گل در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ناگویا است.
کسری برای اولین گل آسیایی آمد

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال امید ایران از لحظاتی دیگر در سومین بازی دور گروهی مسابقات آسیایی ناگویا 2026 به مصاف کره شمالی خواهد رفت که کسری طاهری یکی از چهار جابه‌جایی حسین عبدی در ترکیب اولیه است و به جای پوریا شهرآبادی در راس خط حمله به میدان می‌رود.

کسری طاهری که در نخستین بازی امیدهای ایران در ناگویا حضور تعویضی مقابل امارات داشت، در ابتدای نیمه دوم به زمین رفت و نقش موثری روی گل دوم داشت و در جدال گذشته برابر چین هم در دقیقه 62 به میدان آمد، امروز به جمع 11 نفر اصلی رسیده است.

ستاره 20 ساله سپاهان که پس از انتقال پرسروصدا پنج بازی در لیگ برتر انجام داده و مقابل تراکتور، استقلال و صنعت نفت به‌عنوان یار جانشین استفاده شده و برابر گل‌گهر و صنعت نفت آبادان حضور ثابت داشته و دو گل در جدال با سیرجانی‌ها به ثمر رسانده، امروز هم به دنبال گلزنی در لباس ملی است.

طاهری پس از دو بازی تعویضی به دنبال خودنمایی در نخستین حضور ثابت در ناگویا است و سعی دارد در مسابقه امروز مقابل کره شمالی گلزنی کند تا در صورت صعود، شانس بازی در دور حذفی هم به دست بیاورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کسری برای اولین گل آسیایی آمد | ورزش سه