کد: 243108901 مهر 1405 ساعت 11:523.7K بازدید

بلژیک با کمی شانس قهرمان جام جهانی می‌شد!

مارک فن بومل با پیامی قاطع وارد بلژیک شد و گفت می‌توانستید قهرمان جام جهانی شوید.
بلژیک با کمی شانس قهرمان جام جهانی می‌شد!

به گزارش "ورزش سه"، مارک فن بومل 49 ساله به عنوان سرمربی جدید تیم ملی بلژیک معرفی شد و در نخستین نشست خود با بازیکنان، با یادآوری این موضوع که با کمی شانس بیشتر در جام جهانی ۲۰۲۶ می‌توانستند فاتح تورنمنت شوند، به آن‌ها انگیزه داد.

سرمربی جدید بلژیک، مارک فن بومل هلندی، در نخستین دیدار خود با بازیکنان دعوت‌شده برای رویارویی با ایتالیا، فرانسه و ترکیه در لیگ ملت‌های اروپا، پیامی انگیزشی به شیاطین سرخ منتقل کرد و تأکید کرد که بلژیکی‌ها می‌توانستند جام جهانی تصاحب‌شده توسط اسپانیا را فتح کنند.

این مربی هلندی به ۲۸ بازیکن منتخب در نخستین فهرست خود گفت: «معتقدم که در جام جهانی، با کمی شانس بیشتر، باید خیلی جلوتر می‌رفتید. حتی می‌توانستید آن را ببرید.»

2492440

بلژیک با هدایت رودی گارسیا فرانسوی، پس از صدرنشینی در گروه خود با کسب تساوی مقابل مصر (یک بر یک) و ایران (بدون گل) و پیروزی پرگل برابر نیوزیلند (پنج بر یک)، به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی در ایالات متحده، کانادا و مکزیک رسید.

شیاطین سرخ در مرحله حذفی توانستند در مرحله یک‌وهشتم نهایی پس از وقت‌های اضافه با نتیجه سه بر دو سنگال را شکست دهند و در مرحله یک‌هشتم نهایی با نتیجه چهار بر یک از سد ایالات متحده عبور کنند.

مسیر این تیم در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل اسپانیا به پایان رسید؛ جایی که لاروخا با گل دقیقه ۸۸ میکل مرینو و پس از آنکه شارل دی کتلاره گل نخست فابیان روئیز را جبران کرده بود، با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسید؛ مسابقه‌ای که با مصدومیت تیبو کورتوا، دروازه‌بان تیم، همراه بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بلژیک با کمی شانس قهرمان جام جهانی می‌شد! | ورزش سه