کد: 243145902 مهر 1405 ساعت 17:2611.9K بازدید

حرکت بی‌سابقه دروازه‌بان

جنجالی‌ترین اعتراض تاریخ به یک ضربه پنالتی!

یک دروازه‌بان در اعتراض به تصمیم داور برای اعلام ضربه پنالتی جنجالی، از مهار پنالتی خودداری کرد. داور این بازی مادام العمر محروم شده است.
جنجالی‌ترین اعتراض تاریخ به یک ضربه پنالتی!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بولیویایی اتلتیکو ایندیپندنته با پیروزی 3 بر 2 مقابل رقیب خود، ویلسترمان کوئوپراتیس، با یک پنالتی دیرهنگام که در دقیقه 25 وقت‌های تلف‌شده به ثمر رسید، به پیروزی دست یافت.

این تأخیر باورنکردنی به دلیل اعتراض بازیکنان به کارلوس آرته‌آگا، داور مسابقه، به خاطر تصمیم جنجالی‌اش ایجاد شد. گوستاوو تسونوت، دروازه‌بان ویلسترمان، پس از آن جریمه شد که داور مدعی شد او هنگام تلاش برای زدن توپ از بازیکن مهاجم در محوطه جریمه، روی او مرتکب خطا شده است.

2540881

این تصمیم بسیار سخت‌گیرانه به نظر می‌رسید، چرا که تسونوت به نظر می‌رسید هیچ‌گونه برخوردی با بازیکن حریف نداشته است. او توپ را تصاحب کرده بود و پس از اعلام پنالتی به‌ شدت عصبانی بود.

تسونوت و هم‌تیمی‌هایش در تیم ویلسترمان برای اعتراض، آرته‌آگا را احاطه کردند و این درگیری و اعتراض به مدت باورنکردنی 20 دقیقه ادامه یافت. اما با وجود اعتراض‌ها، داور روی تصمیم خود پافشاری کرد و حاضر نشد نظرش را درباره پنالتی تغییر دهد.

2540882

تسونوت تصمیم گرفت در آستانه زدن ضربه پنالتی اعتراض خود را به نمایش بگذارد و در سمت راست دروازه و کنار تیرک ایستاد. این کار به ارنستو آدیر اجازه داد تا به راحتی توپ را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه کند و پیروزی را برای تیم میزبان به ارمغان آورد.

2540884

طبق گزارش بی‌بی‌سی اسپورت، فدراسیون فوتبال بولیوی از آن زمان تاکنون آرته‌آگا را به طور نامحدود از حضور در تمامی تورنمنت‌های این کشور محروم کرده است.

این اتفاق غیرمعمول در مرحله پنجم جام سیمون بولیوار رخ داد. این لحظه مسخره یادآور خاطرات فینال بدنام جام ملت‌های آفریقا بین سنگال و مراکش بر سر یک پنالتی جنجالی دیگر بود. 

2540883

سرمربی سنگال، تیم خود را در اعتراض به زمین مسابقه هدایت کرد و بازی حدود 17 دقیقه با تأخیر مواجه شد. پس از بازگشت نهایی به زمین، براهیم دیاز برای زدن ضربه پنالتی مراکش پشت توپ ایستاد اما تلاش کرد ضربه پاننکا بزند و توپ را از دست داد.

دروازه‌بان سکوت خود را شکست

گابریل گوستاوو تسونوت، دروازه‌بان ویلسترمان کوئوپراتیس پوتوسی، پس از وایرال شدن ویدئوی امتناعش از مهار یک پنالتی ناعادلانه در جام سیمون بولیوار، در برنامه «لا ربویستا» حاضر شد و درباره این اتفاق توضیح داد.

او با اشاره به محرومیت مادام‌العمر کارلوس آرته‌آگا، داور مسابقه، توسط کمیته داوران فدراسیون فوتبال بولیوی به دلیل اعلام خطای ساختگی، اعتراض خود را به حق دانست و گفت: «فکر می‌کنم این تصمیم درستی بود زیرا داور نمی‌تواند این‌قدر بی‌مسئولیت باشد و پنالتی‌ای که وجود نداشت را اعلام کند. وقتی به او اعتراض کردم، در پاسخ گفت فقط یک پنالتی گرفتم. به او گفتم ماجرا این‌طور نیست چون صعود ما و رویای صعودمان در خطر است. او با بی‌شرمی گفت بی‌خیال، مهارش کن! غر زدن را تمام کن.»

2540887

این گلر فاش کرد که تصمیم برای عدم مهار پنالتی فردی نبوده و کل تیم در این باره به توافق رسیده بودند: «این تصمیم فقط از سوی من نبود، بلکه تصمیم جمعی تیم بود. از همان لحظه‌ای که داور پنالتی را اعلام کرد، به این موضوع فکر کردیم چون واقعاً ناعادلانه بود. این کار را به نشانه اعتراض انجام دادیم، چرا که برای کسب 3 امتیاز به کوچابامبا رفته بودیم اما پنالتی‌ای به ضرر ما گرفتند که وجود نداشت.»

دروازه‌بان ویلسترمان در پایان گفت که پیش از ضربه با جونیور آدیر، مهاجم حریف، صحبت کرده بود تا توپ را به بیرون بزند: «با مهاجم حریف صحبت کرده بودیم که بازی جوانمردانه رعایت شود؛ به عنوان مرد با هم توافق کرده بودیم چون در فوتبال هم کدهایی وجود دارد، اما از اینکه او گل را زد شوکه شدیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار