کد: 243165703 مهر 1405 ساعت 17:508.8K بازدید

انتقاد رسانه‌ها: آنچلوتی جادوی رافینیا را متوقف کرد!

عملکرد تیم ملی برزیل در تساوی ۱-۱ مقابل استرالیا، با انتقاد رسانه‌ها همراه شد.
انتقاد رسانه‌ها: آنچلوتی جادوی رافینیا را متوقف کرد!

به گزارش "ورزش سه"، رسانه‌های اسپانیایی معتقدند تیم تحت هدایت آنچلوتی همچنان همان تیم جام جهانی است و تنها در آخرین لحظات مسابقه توانست از یک شکست ویرانگر فرار کند.

روزنامه مارکا معتقد است تیم ملی برزیل هنوز از انسجام لازم برخوردار نیست و کیفیت فنی کافی در این تیم دیده نمی‌شود. این روزنامه همچنین اشاره کرد که رایان برزیل را از شکست نجات داد، اما گل به‌ثمررسیده در آخرین لحظه نباید باعث شود سایر مشکلات تیم نادیده گرفته شود.

مارکا نوشت:«آن‌ها باید یک سبک بازی منسجم ایجاد کنند. این همان چیزی است که این سرمربی ایتالیایی روی آن کار می‌کند، اما در حال حاضر، برزیل همچنان همان تیم جام جهانی است که هم از نظر توانایی‌های فوتبالی و هم از نظر انسجام با کمبودهایی مواجه است. آن‌ها از شکست فرار کردند، درست است؛ آن هم در آخرین صحنه مسابقه و روی یک ضربه ایستگاهی. سرباز رایان، ژنرال خود را نجات داد. اما این موضوع نمی‌تواند تمام مشکلات دیگر را پنهان کند.»

2541276

در همین حال، روزنامه آاس نیز با اشاره به گل رایان در وقت‌های اضافه نوشت:«گل رایان در وقت‌های اضافه، در یک بازی دیگر که باید فراموش شود، برای برزیل یک تساوی به ارمغان آورد.»

روزنامه دیاریو اسپورت چاپ بارسلونا نیز به‌شدت از تصمیم کارلو آنچلوتی برای استفاده از رافینیا در پستی متفاوت با جایگاهی که این بازیکن در بارسلونا در آن بازی می‌کند و یکی از مهره‌های اصلی فصل بوده، انتقاد کرد. این روزنامه در تیتر خود نوشت:«آنچلوتی کاری غیرممکن انجام داد: جادوی رافینیا را متوقف کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار