کد: 243180604 مهر 1405 ساعت 10:345.1K بازدید

محکومیت جنجالی: هزینه ۱.۲ میلیاردی سیتی برای ستاره‌ها!

منچسترسیتی در طول مدتی که در آن به نقض قوانین فرپلی مالی محکوم شده است، بیشتر از ۱.۲ میلیارد پوند برای خرید ۷۶ بازیکن هزینه کرد.
محکومیت جنجالی: هزینه ۱.۲ میلیاردی سیتی برای ستاره‌ها!

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی در یک دوره ۹ فصلی در جریان موج گسترده اتهامات مالی علیه این باشگاه، مبلغ هنگفت ۱.۲ میلیارد پوند برای خرید بازیکنان جدید هزینه کرد. به گفته اتلتیک، منچسترسیتی در ۱۱۴ مورد از ۱۱۵ تخلف منتسب به این باشگاه مجرم شناخته شده است اما هیئت رسیدگی هنوز مجازات مناسب و متناسب با این تخلفات را تعیین نکرده است.

منچسترسیتی در فاصله فصل‌های ۱۰-۲۰۰۹ تا ۱۸-۲۰۱۷ در واقع ۷۶ بازیکن جذب کرد که گران‌ترین خرید آنها تنها ۵۵ میلیون پوند هزینه داشت. برخی از این بازیکنان به اسطوره‌های این باشگاه تبدیل شدند و برخی دیگر تقریباً به همان سرعتی که آمده بودند، ناپدید شدند. در هر صورت، همه چیز با کارلوس توز آغاز شد. انتقال بزرگ ۲۵.۵ میلیون پوندی این مهاجم آرژانتینی در فصل ۱۰-۲۰۰۹ آغازگر دوره‌ای جدید برای سیتی بود.

توز که دو فصل پیش از آن به صورت قرضی در رقیب، منچستریونایتد، بازی کرده بود، در نخستین فصل حضورش ۴۲ بار به میدان رفت. او ۲۹ گل زد و هفت پاس گل داد و به سیتی کمک کرد تا با صعود از رتبه دهم فصل قبل به جایگاه پنجم، سهمیه لیگ اروپا را به دست آورد. آنها فصل قبل در رده دهم قرار گرفته بودند. از فصل بعد، آنها شروع به ساختن پایه‌های تیمی کردند که قرار بود قهرمان شود، با خریدهای مهم شامل یحیی توره و داوید سیلوا، هر کدام به ارزش ۲۴ میلیون پوند.

2541628

توره در نیمه‌نهایی جام حذفی ۲۰۱۱ مقابل منچستریونایتد گل پیروزی را به ثمر رساند و سپس در فینال ومبلی مقابل استوک نیز همین کار را تکرار کرد تا نخستین جام مهم این باشگاه پس از ۳۵ سال را به ارمغان بیاورد. این دو بازیکن در کنار یکدیگر سه قهرمانی لیگ برتر، سه قهرمانی جام اتحادیه، یک جام حذفی و یک جام خیریه کسب کردند. سپس در سال ۲۰۱۱، نامی وارد صحنه شد که همه چیز را تغییر داد: سرخیو آگوئرو.

سیتی در تابستان ۲۰۱۱ حدود ۳۸ میلیون پوند به اتلتیکومادرید پرداخت تا این مهاجم ۲۳ ساله را به خدمت بگیرد و او را به گران‌ترین خرید تاریخ این باشگاه در آن زمان تبدیل کند. آگوئرو پس از ورودش اعلام کرد: «ما تیمی هستیم که در آینده هر سال برای فتح جام‌های بزرگ مبارزه خواهیم کرد» و این مهاجم آرژانتینی دروغ نمی‌گفت. او به بهترین گلزن تاریخ سیتی تبدیل شد، اما حتی بدون تمام اتفاقات بعدی نیز با گل معروف ۹۳:۲۰ که قهرمانی فصل ۱۲-۲۰۱۱ را رقم زد، برای همیشه در تاریخ این باشگاه جاودانه می‌شد.

اما هر پنجره نقل‌ و انتقالاتی برای سیتی با یک ستاره آرژانتینی رکوردشکن همراه نبود تا جایگاه این تیم را تثبیت کند. فعالیت نقل‌ و انتقالاتی آنها برای فصل ۱۳-۲۰۱۲ بسیار کم‌ زرق‌ و برق‌تر بود. خاوی گارسیا خرید اصلی آنها بود که با مبلغی حدود ۱۶ میلیون پوند از بنفیکا به سیتی پیوست. متأسفانه آنها مجبور شدند شاهد باشند که منچستریونایتد با ۱۱ امتیاز اختلاف قهرمان لیگ می‌شود و روبرتو مانچینی نیز از سمت خود کنار رفت.

آنها در سال ۲۰۱۳ با مانوئل پیگرینی دوباره به میدان بازگشتند و بازسازی تیم تحت هدایت او، سیتی را به دو جام رساند. فرناندینیو در ابتدا به عنوان بازیکنی ۲۸ ساله و گران‌قیمت از شاختار دونتسک دیده می‌شد. او با قیمت ۳۰ میلیون پوند به سیتی پیوست اما خیلی زود ارزش خود را ثابت کرد و شکاف میان دوران پیگرینی و پپ گواردیولا را پر کرد.

2541629

در پنجره نقل‌ و انتقالاتی بعدی، سیتی ۶۲.۴۲ میلیون پوند بیشتر از درآمد حاصل از فروش بازیکنانش هزینه کرد. مانگالا با مبلغ ۳۸.۷۵ میلیون پوند در صدر خریدهای گران‌قیمت قرار داشت. این مدافع فرانسوی دو فصل در لیگ برتر بازی کرد، با این امید که بتواند به زوج بلندمدت ونسان کمپانی تبدیل شود. اما در عوض، دوران حرفه‌ای خود را به عنوان بازیکنی اجاره‌ای در سراسر اروپا ادامه داد.

و سپس نوبت به خریدهای بزرگ رسید. سیتی رکورد نقل‌ و انتقالات خود را شکست تا کوین دی‌بروینه، هافبک سابق چلسی، را با مبلغ ۵۵ میلیون پوند از وولفسبورگ به انگلیس بازگرداند. در کنار او، رحیم استرلینگ، ستاره سابق تیم ملی انگلیس، نیز با انتقالی شوکه‌کننده از لیورپول راهی سیتی شد. او در آن زمان با مبلغ ۴۴ میلیون پوند یکی از گران‌ترین بازیکنان انگلیسی تاریخ بود.

و پس از ورود گواردیولا، او برای جذب ستاره‌هایی که می‌توانستند دهه بعدی را برای تیم شکل دهند، وقت را تلف نکرد. اولین خرید پپ در سیتی، ایلکای گوندوغان بود که با مبلغی حدود ۲۱ میلیون پوند از بروسیا دورتموند به این تیم پیوست. او از مصدومیت‌های جدی در ابتدای دوران حضورش عبور کرد اما در نهایت به کاپیتان تیم، قهرمانی پرافتخار و یکی از تأثیرگذارترین هافبک‌های تاریخ این باشگاه تبدیل شد.

2541630

جان استونز که با مبلغی حدود ۴۷.۵ میلیون پوند از اورتون به سیتی پیوست، در آن زمان به یکی از گران‌ترین مدافعان تاریخ فوتبال تبدیل شد. لروی سانه، وینگر شالکه، نیز با مبلغ ۳۷ میلیون پوند به این تیم پیوست. این وینگر در نخستین فصل حضورش عملکرد چشمگیری داشت و در جریان فصل قهرمانی ۱۸-۲۰۱۷، جایزه بهترین بازیکن جوان سال اتحادیه بازیکنان حرفه‌ای انگلیس را نیز به دست آورد اما گواردیولا و سیتی قصد نداشتند در همین‌جا متوقف شوند.

آنها در بازار نقل‌ و انتقالات به خریدهای بزرگ ادامه دادند و بازیکنانی مانند کایل واکر با ۴۵ میلیون پوند، برناردو سیلوا با ۴۳ میلیون پوند و ادرسون با ۳۵ میلیون پوند را به خدمت گرفتند. سیتی همچنین برای بنجامین مندی، مدافع چپ موناکو، ۴۹.۵ میلیون پوند و برای دانیلو از رئال مادرید ۲۵.۸ میلیون پوند پرداخت کرد و سپس در ژانویه ۲۰۱۸، آیمریک لاپورته با مبلغ ۵۵.۹ میلیون پوند به این تیم پیوست.

و حاصل این خریدها، نتیجه پشت نتیجه بود. تیم گواردیولا فصل را با ۱۰۰ امتیاز به پایان رساند و به نخستین تیم تاریخ لیگ برتر تبدیل شد که به این تعداد امتیاز دست پیدا می‌کند. آنها فصل را با ۱۹ امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم به پایان رساندند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار