کد: 243186004 مهر 1405 ساعت 14:0312.7K بازدید

‫تولد دوباره رایان شرکی در پست غیرمنتظره

قمار بزرگ زیدان با شماره 9 جدید جواب داد!

رایان شرکی در دوران زین‌الدین زیدان در تیم ملی فرانسه به مهندسی در خط میانی تبدیل شده که قرار است مثل یک سرباز جنگنده با حریف نبرد کند و نه فانتزی‌بازی.
قمار بزرگ زیدان با شماره 9 جدید جواب داد!

‫به گزارش ورزش سه، رایان شرکی پس از یک جام جهانی ناامیدکننده، در اولین مسابقه عصر زین‌الدین زیدان مقابل ترکیه در نقشی کاملا متفاوت درخشید و نشان داد می‌تواند مهره کلیدی پازل تاکتیکی زیزو باشد.

‫بی‌راه نیست بگوییم داستان رایان شرکی در پیراهن تیم ملی فرانسه با آمدن زین‌الدین زیدان وارد فصل تازه‌ای شده است. تنها چند هفته پس از جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا که برای ستاره منچسترسیتی با نیمکت‌نشینی‌های متوالی، فرصت‌های سوخته و نمایشی ضعیف در رده‌بندی مقابل انگلیس به پایان رسیده بود، کمتر کسی تصورش را می‌کرد که او در نخستین آزمون زیزو در کوجائلی فیکس شود؛ آن هم با شماره ۹ بر تنش و در نقشی که تا کنون کسی از او ندیده بود.

‫زیدان که مارکوس تورام را به این اردو فرا نخوانده ، شماره ۹ را به شرکی سپرد اما او را به جای مهاجم نوک یا پلی‌میکر کلاسیک پشت فوروارد، در آرایش ۳-۳-۴ به عنوان یکی از هافبک‌های سه‌گانه میانی در کنار مانو کنه و آدرین رابیو قرار داد. شرکی متمایل به راست و کمی جلوتر از رابیو بازی کرد؛ پستی که نیازمند جنگندگی، دویدن بی‌امان و شرکت در پروسه دفاعی و حفظ تعادل تیمی بود، اما در عین حال به او اجازه داد رابط مستقیم خط میانی با مثلث تهاجمی اولیسه، دمبله و امباپه باشد.

2541717

‫آمار و عملکرد شرکی نشان داد که او به خوبی از عهده این وظیفه برآمده است: ۶۸ پاس صحیح از مجموع ۷۴ پاس، خلق دو موقعیت گلزنی و جنگندگی در نبردهای میانه میدان پیش از تعویض با ادواردو کاماوینگا در دقیقه ۷۸. او با پاس‌های دقیق، ژول کنده و مایکل اولیسه را در سمت راست فعال کرد، با عقب کشیدن در بازیسازی شرکت داشت و با پاس دیدنی‌اش در دقیقه ۳۷ عثمان دمبله را در موقعیت عالی قرار داد؛ ضربه خود او هم در دقیقه ۴۱ با تکل نجات‌بخش مریح دمیرال مهار شد و می‌توانست به گل تبدیل شود.

‫زیدان در پایان مسابقه در گفت‌وگو با شبکه تی‌اف۱ با رضایت کامل از عملکرد هافبک جدیدش گفت: «او وقتی توپ را داشت عالی بود، اما کیفیت تکنیکی شرکی را از قبل می‌شناختیم. چیزی که ارزش داشت، نمایش او بدون توپ بود؛ او در کنار دو هم‌تیمی‌اش در میانه میدان خط دوم پرس را تشکیل داد، بین خطوط توپ‌ربایی کرد و نقش خودش را بی‌نقص پیش برد. این دقیقا همان تعادلی بود که با حضور مایکل و کیلیان در کناره‌ها به آن نیاز داشتیم.»

2541719

‫اگرچه این تغییر پست با نقدهایی هم همراه بوده و سیدنی گووو کارشناس کانال پلاس معتقد است درگیر شدن شرکی در کارهای دفاعی ممکن است طراوت و خلاقیت او را در یک‌سوم دفاعی حریف کاهش دهد، اما ستاره فرانسوی با اشتیاق تمام به این نقش تازه تن داده است.

‫شرکی پس از بازی با ابراز خوشحالی از شروع موفقیت‌آمیز عصر جدید تیم ملی فرانسه گفت: «کار با زیدان لذت خالص است. گذشته او را در مستطیل سبز و روی نیمکت می‌دانیم و همه ما هم‌قسم شده بودیم که این دوران تازه را با پیروزی شروع کنیم. این مسابقه با توجه به شرایط دشوار جهنم ترکیه کار ساده‌ای نبود و این برد متعلق به اوست. همه‌چیز برای ما و برای او تازه است، اما با تمام وجود در زمین می‌جنگیم و این از هر چیزی مهم‌تر است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قمار بزرگ زیدان با شماره 9 جدید جواب داد! | ورزش سه