کد: 243221306 مهر 1405 ساعت 08:453.2K بازدید

حمله به داور ۱۹ ساله و پدرش در اسپانیا!

در جریان یک دیدار در لیگ دسته اول جوانان اسپانیا به داور بازی و پدرش حمله شد!
حمله به داور ۱۹ ساله و پدرش در اسپانیا!

به گزارش "ورزش سه"، یک داور ۱۹ ساله و پدرش در جریان دیدار لیگ دسته اول جوانان اسپانیا بین تیم‌های پینا و لا یونیون که روز شنبه در شهر پینا دِ ابرو در ساراگوسا برگزار شد، مورد ضرب‌وشتم قرار گرفتند. یاگو گارسیا آپاریسیو، داور این مسابقه، در پی این حمله‌ها به دریافت خدمات پزشکی نیاز پیدا کرد.

این اتفاق از سوی انجمن اسپانیایی داوران فوتبال، اتحادیه‌ای که داوران لیگ‌های دسته اول، دسته دوم و لیگ فوتبال زنان اسپانیا را نمایندگی می‌کند، گزارش و محکوم شد.

این انجمن با انتشار بیانیه‌ای، این اتفاق را «به‌شدت» محکوم کرد. حادثه پس از گلی رخ داد که در دقایق پایانی، نتیجه را به ۴-۳ به سود تیم میهمان تغییر داد؛ پس از گل، تعدادی وارد زمین شدند و داور و پدرش مورد حمله قرار گرفتند. انجمن داوران همچنین یادآوری کرد که موارد مربوط به حمله و ضرب‌وشتم باید به نیروها و نهادهای امنیتی دولتی گزارش شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار