کد: 243262807 مهر 1405 ساعت 15:173.7K بازدید

رونی: هرگز مدال قهرمانی سیتی را نمی‌خواهم

اسطوره منچستریونایتد معتقد است تیمی که در آن زمان هدایت آن را سر الکس فرگوسن بر عهده داشت، لایق دریافت این جام در سال 2012 نبود.
رونی: هرگز مدال قهرمانی سیتی را نمی‌خواهم

به گزارش "ورزش سه"، وین رونی تضمین می‌کند که اگر منچسترسیتی از عنوان قهرمانی لیگ برتر در فصل ۱۲-۲۰۱۱ محروم شود، مدال قهرمانی را قبول نخواهد کرد. این ملی‌پوش پیشین انگلیس استدلال می‌کند که منچستریونایتد شایسته دریافت این عنوان نیست و خود را از موضع‌گیری هم‌تیمی‌های سابقش یعنی ریو فردیناند و داوید دخیا جدا کرد.

این بحث پس از آن قوت گرفت که به گزارش اتلتیک، منچسترسیتی در ۱۱۴ مورد از ۱۱۵ اتهام مطرح‌شده توسط لیگ برتر گناهکار شناخته شد. این حکم بحثی را درباره نحوه ارزیابی دوران پیروزی این باشگاه بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۸ باز کرد و هواداران، مربیان و بازیکنان مختلف خواستار بازنویسی تاریخ فوتبال انگلیس شدند.

با این حال، اسطوره شیاطین سرخ ایده به ارث بردن قهرمانی تیمی را که در آن زمان توسط سر الکس فرگوسن هدایت می‌شد رد کرد. این مهاجم پیشین در اظهاراتی در پادکست استیک تو یونایتد دیدگاه خود را توضیح داد و تأکید کرد که تیم به اندازه کافی برای قهرمانی تلاش نکرده است.

2525653

رونی گفت: «شنیدم ریو درباره دریافت یک مدال دیگر از لیگ برتر صحبت کرد. برایم صمیمانه راحت نیست که مدال دیگری از لیگ برتر را قبول کنم. فکر نمی‌کنم شایسته دریافت آن باشیم، ما در آن فصل به اندازه کافی برای قهرمانی کار نکردیم. فکر می‌کنم در فاصله چهار یا پنج بازی مانده به پایان، شش یا هفت امتیاز جلو بودیم و همه‌چیز را از دست دادیم.»

این بازیکن پیشین تیم ملی انگلیس خود را به جای بازیکنانی گذاشت که این عنوان را درون زمین به دست آورده بودند: «من تمام مطالب منتشرشده در روزهای اخیر را دیده‌ام، به صحبت‌های مردم گوش داده‌ام و خودم را جای بازیکن منچسترسیتی گذاشته‌ام. آن‌ها بازیکن هستند، هر کاری که می‌توانند برای بردن عنوان لیگ برتر انجام می‌دهند و در ذهن خود به آن رسیده‌اند. اگر آن ورزشکاران از اتفاقاتی که در بالا سر آن‌ها رخ می‌داد بی‌خبر بودند، اگر این اتفاق برای من می‌افتاد، کاملاً ویران می‌شدم.»

او تأکید کرد: «ممکن است این اتفاق بیفتد، ممکن است مدال‌ها را پس بگیرند، اما من یکی نمی‌خواهم، زیرا فکر نمی‌کنم به عنوان یک تیم آن سال شایسته بوده‌ایم، چرا که مشخصاً در جایگاه اول به کار خود پایان ندادیم. بنابراین وقتی می‌بینم هم‌تیمی‌هایم می‌گویند یک مدال می‌خواهم، من از پنج مدالی که به دست آورده‌ام خوشحال هستم. من این یکی را نمی‌خواستم. آیا باید به خاطر کاری که مالکان انجام دادند آن را پس بگیرند؟ بله، شاید، اما من با پذیرش آن احساس راحتی نمی‌کردم.»

باید یادآوری کرد که سرنوشت آن قهرمانی تاریخی با درام هفته پایانی رقم خورد. منچسترسیتی با گل سر زدن رونی ساندرلند را یک بر صفر شکست داد و در ورزشگاه استادیوم آو لایت به جشن پرداخت، در حالی که رقیب در بازی خانگی مقابل کویینز پارک رنجرز دو بر یک عقب بود. با این حال در لحظات پایانی ادین ژکو کار را به تساوی کشاند و سرخیو آگوئرو کامبکی را رقم زد که جام قهرمانی را به منچسترسیتی تقدیم کرد؛ مسابقه‌ای که حماسی‌ترین پایان تاریخ فوتبال انگلیس به شمار می‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار