کد: 243264608 مهر 1405 ساعت 04:455.1K بازدید

آسیبی که سیتی به ما وارد کرد، جبران‌ناپذیر است

مائوریسیو پوچتینو سرمربی تیم ملی ایالات متحده آمریکا تأکید کرد که بازگرداندن آسیب بزرگی که به خاطر تخلفات مالی به منچسترسیتی و لیگ برتر وارد شده غیرممکن است
آسیبی که سیتی به ما وارد کرد، جبران‌ناپذیر است

به گزارش "ورزش سه"، مائوریسیو پوچتینو درباره رأی پرونده طولانی‌مدتی که منچسترسیتی را درگیر لیگ برتر کرده است اظهارنظر کرد و تمرکز خود را روی پیامدهایی معطوف کرد که به باور او بسیار فراتر از مجازاتی است که باشگاه ممکن است دریافت کند.

سرمربی 52 ساله تیم ملی ایالات متحده آمریکا که در گذشته هدایت ساوتهمپتون را بر عهده داشته است، تعیین مناسب بودن نوع مجازات پس از تخلفات مالی اثبات‌شده در این روند را به ویژه دشوار می‌داند. 

2480365

برای پوچتینو مسئله به انتخاب میان جریمه مالی، کسر امتیاز یا سایر اقدامات ورزشی محدود نمی‌شود. این مربی هنگام پرسش درباره وضعیت تیم منچستر توضیح داد: «دانستن اینکه مجازات باید چه باشد بسیار دشوار است.»

پوچتینو همچنین یادآور شد که در دوران حضورش در لیگ برتر باشگاه‌هایی بودند که مجبور بودند هم‌زمان با رقابت با سیتی به شدت قوانین را رعایت کنند. از این رو او معتقد است بحث کنونی تمامی تیم‌هایی را که طی سال‌های مورد تحقیق در مسابقات حضور داشتند نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. این مربی اصرار داشت که یک مجازات احتمالی نمی‌تواند اتفاقات رخ‌داده را از بین ببرد یا آنچه را که به گفته او قبلاً از دست رفته است به باشگاه‌ها و هواداران بازگرداند.

پوچتینو تأکید کرد: «هر چه مجازاتی که تصمیم می‌گیرند باشد، بازگشت به عقب در زمان غیرممکن است. آسیب زیادی وارد شده است. بسیاری از باشگاه‌ها از قوانین پیروی کردند و برخی نکردند. شاید فکر می‌کردند مجازات هرگز فرا نمی‌رسد. این عادلانه است که اکنون بپرسیم کنترل‌ها کجا بودند تا قوانین به این شکل شکسته شوند. این همان چیزی است که بیش از همه توجه مرا جلب می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آسیبی که سیتی به ما وارد کرد، جبران‌ناپذیر است | ورزش سه