کد: 243286708 مهر 1405 ساعت 11:318.5K بازدید

روز عجیب مدافعان ایران مقابل اندونزی

مدافعان میانی ایران در دیدار برابر اندونزی نتوانستند عملکرد همیشگی خود در دفاع روی تور را ارائه دهند و در این بخش آمار عجیبی به ثبت رسید.
روز عجیب مدافعان ایران مقابل اندونزی

به گزارش "ورزش سه"، در رقابت‌های والیبال بازی‌های آسیایی ناگویا، تیم ملی والیبال ایران در آخرین بازی دور گروهی خود با نتیجه سه بر دو به سختی از سد تیم ملی والیبال اندونزی عبور کرد.

در این دیدار اما مدافعین میانی تیم ملی والیبال ایران که وظیفه اصلی آنها دفاع کردن است، در این بخش عملکرد خوبی را ثبت نکردند و روز ضعیفی را پشت سر گذاشتند.

از بین سه مدافع میانی تیم ملی، سید عیسی ناصری در این بخش در پنج ست سه دفاع داشت، یوسف کاظمی یک دفاع و محمد ولی‌زاده نیز دفاعی ثبت نکرد تا روز عجیبی برای بازیکنان این پست رقم بخورد.

این اتفاق در حالی رخ داد که علی حق‌پرست که در پست دریافت‌کننده قدرتی بازی می‌کند، شش دفاع را به نام خود در دیدار مقابل اندونزی ثبت کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

روز عجیب مدافعان ایران مقابل اندونزی | ورزش سه