کد: 243308009 مهر 1405 ساعت 12:114.3K بازدید

فدراسیون به دنبال میزبانی در شهرهای دیگر ترکیه

مخالفت با برگزاری بازی ایران و گینه در استانبول

فدراسیون فوتبال ترکیه به فدراسیون ایران اعلام کرده امکان برگزاری بازی دوستانه تیم ملی با گینه بیلسائو در استانبول وجود ندارد.
مخالفت با برگزاری بازی ایران و گینه در استانبول

به گزارش "ورزش سه"، با وجود بازگشت اعضای تیم ملی به تهران، اما اردوی ایران همچنان در جریان است و مسئولان فدراسیون فوتبال به دنبال آن هستند تا در روز 14 مهرماه یک بازی دوستانه دیگر را برای تیم ملی برنامه‌ریزی کنند.

در این خصوص رایزنی ها با فدراسیون گینه بیلسائو برای برگزاری بازی دوستانه با ایران در ترکیه صورت گرفته، اما موضوع اصلی ورزشگاه محل بازی است.

مدیران فوتبال ایران به دنبال برگزاری بازی با گینه در شهر استانبول ترکیه بودند، اما بر اساس اخبار رسیده، فدراسیون ترکیه اعلام کرده در روز 14 مهر شرایط میزبانی در شهر استانبول را ندارد و به همین دلیل فدراسیون شرایط ورزشگاه‌های سایر شهرهای ترکیه را جویا شده و منتظر پاسخ فدراسیون ترکیه است.

حالا برگزاری بازی ایران و گینه بیلسائو در شهرهایی نظیر آنکارا و آنتالیا در دست بررسی قرار گرفته و در صورتی که ورزشگاه محل این مسابقه نهایی شود، ملی پوشان عازم ترکیه خواهند شد تا سومین بازی دوستانه خود را نیز در روز سه‌شنبه هفته آینده برگزار کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار