کد: 243325510 مهر 1405 ساعت 09:1512.5K بازدید

لوئیز سوارز در سالن جودوی ناگویا!

رین مائدا، جودوکار ژاپنی، در یک‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا با اتفاقی باورنکردنی روبه‌رو شد؛ حریف چینی او در جریان مبارزه دستش را گاز گرفت!
لوئیز سوارز در سالن جودوی ناگویا!

به گزارش "ورزش سه"، در سالن بین‌المللی آیچی، محل برگزاری رقابت‌های جودوی بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶، یک اتفاق عجیب در روز دوم مسابقات رخ داد. رین مائدا، نماینده ژاپن در وزن ۷۰- کیلوگرم زنان، در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل تانگ جینگ از چین قرار گرفت و در جریان درگیری دو جودوکار، تانگ جینگ دست چپ مائدا را گاز گرفت.

رسانه ژاپنی «The Digest» در گزارش خود نوشت مائدا بلافاصله پس از گاز گرفته شدن دستش، با شدت به داور اعتراض کرد و برای توضیح اتفاق از تاتامی خارج شد. بازپخش تصاویر پخش بین‌المللی نیز به‌وضوح صحنه‌ای را نشان داد که در آن به نظر می‌رسید تانگ جینگ دست حریفش را گاز گرفته است. هیئت داوری پس از بررسی تصاویر، بلافاصله تانگ جینگ را از مسابقه اخراج کرد.

مائدا با وجود این اتفاق عجیب، تمرکزش را از دست نداد و پس از آن در مبارزات بعدی ابتدا مون سونگ-هی از کره‌شمالی و سپس آشات آزار از قزاقستان را شکست داد و در نهایت مدال طلای بازی‌های آسیایی را به دست آورد.

پس از پایان مسابقات، ماکی تسوکادا، سرمربی تیم ملی جودوی زنان ژاپن، جزئیات بیشتری از این اتفاق را بازگو کرد. او گفت: «به نظر می‌رسید دست او به‌شدت گاز گرفته شده باشد. ورزشکار شوکه شده بود و با حالتی متعجب به داوران اعتراض می‌کرد و می‌گفت: “چی؟” بعداً وقتی چسب روی دست را باز کردیم، جای دندان‌ها کاملاً مشخص بود و کبودی شدیدی هم وجود داشت.»

تسوکادا در پاسخ به این سؤال که «واقعاً این‌قدر شدید گاز گرفته شده بود؟» تأکید کرد: «بله، جای دندان‌ها کاملاً واضح بود. آن‌قدر شدید به نظر می‌رسید که فکر کردم شاید خون زیادی بیرون زده باشد. خوشبختانه ماجرا به جایی نرسید که نیاز به ضدعفونی در محل مسابقه داشته باشد، اما رد دندان‌ها بدون تردید عمیق بود.»

این اتفاق از آن دست صحنه‌های بی‌سابقه در جودو بود. در گذشته نیز لوئیس سوارز به دلیل گاز گرفتن بازیکنان در مسابقات باشگاهی و جام جهانی خبرساز شده بود، اما تسوکادا گفت: «من تا امروز هرگز چنین چیزی ندیده بودم.» او ادامه داد: «در رقابت‌های بزرگی مانند بازی‌های آسیایی، اتفاقات خشن ناخواسته، مثل برخورد صورت بازیکنان یا تورم چشم، سابقه داشته است. با این حال، به عنوان مربی عمیقاً به این فکر می‌کنم که چرا برای چنین خطای عجیبی آمادگی کامل نداشتیم.»

تسوکادا در پایان گفت: «خوشبختانه ورزشکار بلافاصله واکنش نشان داد. مربی هایاکاوا نیز خیلی سریع و دقیق موضوع را به داوران منتقل کرد و مسئولان مسابقات هم از کنار آن به‌سادگی عبور نکردند و تصمیم درستی گرفتند. به لطف این اتفاق، توانستیم بدون اینکه ماجرا به مشکل بزرگ‌تری تبدیل شود، از آن عبور کنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لوئیز سوارز در سالن جودوی ناگویا! | ورزش سه