کد: 243339510 مهر 1405 ساعت 19:033.3K بازدید

۴۴ امتیاز ستاره آمریکایی برای حذف شهرداری؛

استوارت یک‌تنه گرگان را به ایران فرستاد!

در شب شکست ۹۹ بر ۸۴ شهرداری گرگان مقابل ستاره آمریکایی عربستانی‌ها شب عجیبی داشت و به هرشکلی که دلش خواست امتیاز گرفت!
استوارت یک‌تنه گرگان را به ایران فرستاد!

به گزارش ورش سه، الایجا استوارت ستاره آمریکایی تیم العلا عربستان در یک بازی انفرادی ۴۴ امتیاز به دست آورد تا نماینده ایران را به تنهایی از گردونه رقابت‌های سوپرلیگ غرب آسیا حذف کند.

استوارت از همان اواخر کوارتر اول آتش‌بازی خود را شروع کرد. زمانی که شهرداری گرگان ۵ امتیاز پیش افتاده بود، شوت‌های سه امتیازی و نفوذهای این بازیکن، بازی را ۱۸ بر ۲۴ به سود العلا برگرداند. از همان نقطه، جریان بازی کاملاً تغییر کرد و نماینده عربستان سوار بر بازی شد.

در کنار درخشش بی‌نظیر استوارت، دیوید میشینو فرانسوی نیز با ثبت یک تریپل‌دابل (۱۲ امتیاز، ۱۱ ریباند و ۱۱ پاس گل) و میچ کریک با کسب ۱۷ امتیاز و ۷ ریباند، خط دفاعی شهرداری گرگان را کاملاً از پا درآوردند. احمد المختار نیز با زدن ۴ پرتاب سه امتیازی موفق، ۱۴ امتیاز دیگر به مجموع امتیازات العلا اضافه کرد.

2544460

اختلاف دو تیم در کوارتر سوم حتی به ۲۴ امتیاز هم رسید تا دفاع شهرداری گرگان مقابل برنامه‌های هجومی العلا کاملاً دست‌بسته به نظر برسد. ستاره‌های گران‌قیمت العلا با کنترل ریتم بازی تا ثانیه‌های پایانی، اجازه ندادند گرگان حتی به بازی برگردد و یکی از سنگین‌ترین شکست‌های چند سال اخیر بسکتبال ایران در آسیا را رقم زدند.

شهرداری در شبی که بازیکنان خارجی‌اش مقابل مثلث آمریکایی-استرالیایی-فرانسوی تیم عربستانی توان رقابت نداشتند و ستاره‌های گرانقیمت العلا بازی را در دست گرفته بودند از مسابقات کنار رفت تا با بازگشت به ایران برای پیش فصل مسابقات لیگ برتر بسکتبال آماده شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار