کد: 243396313 مهر 1405 ساعت 10:077K بازدید

جانشین بازیکن محبوب پیاتزا سربلند شد

حسین حاجی‌کلاته در بازی‌های آسیایی ناگویا توانست از اولین آزمون بزرگ خود به عنوان لیبرو اول تیم ملی والیبال ایران سربلند بیرون بیاید.
جانشین بازیکن محبوب پیاتزا سربلند شد

به گزارش "ورزش سه"، در رقابت‌های والیبال بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، ترجیح داد تنها از حسین حاجی‌کلاته به عنوان لیبرو استفاده کند و محمدرضا حضرت‌پور را از این مسابقات کنار بگذارد.

همین موضوع باعث شد حسین حاجی‌کلاته که تاکنون تجربه زیادی در تیم ملی والیبال ایران به عنوان بازیکن ثابت نداشت، فشار زیادی را متحمل شود.

اما این لیبروی جوان خیلی خوب توانست فشارها را مدیریت کند و با یک بازی درخشان در فینال بازی‌های آسیایی، شایستگی‌های خود را به اثبات برساند.

حسین حاجی‌کلاته با این درخشش در بازی‌های آسیایی، از اولین آزمون بزرگ خود به عنوان لیبرو اول تیم ملی والیبال ایران سربلند بیرون آمد و حالا روبرتو پیاتزا روی او در سال‌های آینده نیز حساب خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار