
به گزارش "ورزش سه"، دیدار نهایی تورنمنت چهارجانبه کایرین کاپ از ساعت 14 امروز دوشنبه به قضاوت محمد نصرالدین داور مالزیایی در ورزشگاه ملی توکیو برگزار شد که طی آن تیمهای ملی ژاپن و نیوزیلند برای کسب جام قهرمانی مقابل هم قرار گرفتند.
مسیر صعود دو تیم به دیدار فینال از ضربات پنالتی گذشته بود؛ ژاپن در مرحله نیمهنهایی پس از تساوی بدون گل برابر اکوادور در ضیافت پنالتیها با نتیجه پنج بر چهار به پیروزی رسید و نیوزیلند نیز بعد از تساوی یک بر یک در وقت قانونی مقابل پاناما، در ضربات پنالتی با برتری پنج بر سه فینالیست شده بود.
نیوزیلند که رده هشتاد و ششم فیفا را دراختیار دارد و در مرحله گروهی جام جهانی 2026 رقیب مستقیم ایران به شمار میرفت و شاگردان قلعهنویی را با تساوی دو بر دو متوقف کرده بود، امروز برابر ساموراییها از همان ثانیههای نخست تحت فشار فوقالعاده سنگینی قرار گرفت.
شاگردان هاجیمه موریاسو با مالکیت توپ 75 درصدی عملا نبض بازی را بهطور کامل در دست داشتند و با ثبت 24 شوت که 10 تای آن در چارچوب دروازه بود، بارها خط دفاعی حریف را لرزاندند، در حالی که سهم نیوزیلند از تمام دقایق بازی تنها 5 شوت و یک ضربه در چارچوب بود.
حملات گسترده ژاپنیها در دقیقه 28 به ثمر نشست و آیاسه اوئدا دروازه نیوزیلند را باز کرد تا قفل بازی شکسته شود، اما چهار دقیقه بعد نیوزیلندیها روی تنها موقعیت جدی خود با پاس کریس وود و ضربه تمامکننده بن اولد به گل مساوی رسیدند تا نیمه نخست با تساوی یک بر یک به اتمام برسد.
در دقیقه 64 موریاسو برای تقویت خط حمله سه تغییر همزمان ایجاد کرد و کیتو ناکامورا به جای دایزن مائدا، جونیا ایتو به جای شینوسوکه ناکانو و آئو تاناکا به جای تاکفوسا کوبو وارد زمین شدند که هفت دقیقه بعد و در دقیقه 71، ریتسو دوآن ستاره شماره 10 ژاپن توانست دومین گل تیمش را وارد دروازه الکس پائولسن کند.

ساموراییها که پس از زدن این گل موقعیتهای خطرناکتری نسبت به حریفشان داشتند، در نهایت با پیروزی دو بر یک مقابل نیوزیلند، به قهرمانی در جام چهار جانبه کایرین کاپ رسیدند.