کد: 243413514 مهر 1405 ساعت 00:422.9K بازدید

روبین‌کازان می‌خواست با تیم ملی بازی کند!

علی خطیر در برنامه فوتبال برتر مدعی شد که سومین بازی فیفادی را ایران لغو کرده است.
روبین‌کازان می‌خواست با تیم ملی بازی کند!

به گزارش"ورزش سه"، تیم ملی ایران در فیفادی اخیر تنها دو مسابقه دوستانه انجام داد، دو دیداری که با باخت مقابل ازبکستان و روسیه به پایان رسید. با این حال، از ابتدا قرار بود تیم ملی در این مدت مسابقه دیگری نیز برگزار کند که در نهایت این دیدار به مرحله اجرا نرسید.

علی خطیر ،عضو هیئت رئیسه فدراسیون مدعی شد در جریان اردوی تیم ملی در روسیه، باشگاه روبین کازان برای برگزاری دیدار دوستانه با ایران اعلام آمادگی کرده بود، اما فدراسیون این پیشنهاد را نپذیرفت. به گفته او ، دلیل این تصمیم این بوده که برگزاری مسابقه با یک باشگاه، در شأن تیم ملی ایران نبوده است.

خطیر گفت: «در روسیه باشگاه روبین کازان اعلام آمادگی کرد که با تیم ملی ایران بازی کند، اما ما این پیشنهاد را نپذیرفتیم. به هر حال، به نظر من برگزاری مسابقه تیم ملی با یک باشگاه در شأن تیم ملی ایران نیست. ما باید با تیم‌های ملی بازی کنیم و به دنبال گزینه مناسب‌تری بودیم.»

عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال ادامه داد: «در نهایت این مسابقه جایگزین پیدا نکرد و تیم ملی فقط دو بازی انجام داد. شاید اگر قرار بود با روبین کازان بازی کنیم، می‌توانستیم یک مسابقه دیگر هم داشته باشیم، اما تصمیم فدراسیون این بود که کیفیت و شأن مسابقه را در نظر بگیریم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

روبین‌کازان می‌خواست با تیم ملی بازی کند! | ورزش سه