کد: 243417214 مهر 1405 ساعت 09:145.9K بازدید

وینچنزو مونتلا:

بهتر از ایتالیا بازی کردیم ولی سه گل خوردیم!

وینچنزو مونتلا از عملکرد ترکیه در دیدار برابر ایتالیا ناراضی نیست.
بهتر از ایتالیا بازی کردیم ولی سه گل خوردیم!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی ترکیه بار دیگر نمایش کلی بسیار خوبی در جریان شکستش برابر تیم ملی ایتالیا در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا ارائه داد، آنها مالکیت توپ زیادی داشتند، جان‌لوئیجی دوناروما را وادار به انجام چند مهار کردند و آرال سیمشیر نیز پس از گل ابتدایی جانلوکا اسکاماکا، گل تساوی کاملاً شایسته‌ای را به ثمر رساند.

با این حال، ریکاردو کالافیوری که از روی یک ضربه ایستگاهی گلزنی کرد و پیو اسپوزیتو که دروازه خالی را باز کرد، پیروزی ۳-۱ ایتالیا را رقم زدند و تیم ترکیه پس از چهار بازی همچنان بدون امتیاز باقی ماند. مونتلا به خبرنگاران گفت: «نمی‌دانم کلمه ناامیدی برای توصیف آن مناسب است یا نه، اما قطعاً خوب بازی کردیم «ما هم‌سطح ایتالیا بازی کردیم و شاید حتی کمی بیشتر از آنها انجام دادیم. سه گل روی اتفاقات و جزئیات دریافت کردیم و این اولین بار نیست که چنین اتفاقی برای ما رخ می‌دهد.

به عنوان مربی، از نگرش و شخصیت این بازیکنان راضی هستم. تنها چیزی که می‌توانم به آنها ایراد بگیرم، این است که در ارسال پاس نهایی تصمیم درست را نگرفتند یا اجازه دادند بازیکنان حریف در محوطه جریمه نفوذ کنند، اما فوتبال همین است و در این سطح، همه‌چیز به جزئیات بستگی دارد. مطمئنم بازیکنان از این مسابقات تجربه زیادی کسب خواهند کرد، چون با کوچک‌ترین اشتباه گل می‌خورید و همان اشتباه نتیجه را تعیین می‌کند. خیلی وقت‌ها نتیجه همچنین نحوه ارزیابی عملکرد را هم تعیین می‌کند.»

2544719

مونتلا پیش از این مسابقه نیز با درخواست‌هایی برای برکناری‌اش مواجه بود، چرا که ترکیه در جام جهانی ۲۰۲۶ خیلی زود از رقابت‌ها کنار رفت و هر چهار بازی خود در لیگ ملت‌ها را نیز واگذار کرد. با این حال، باید در نظر داشت که مونتلا ترکیه را به نخستین صعود این تیم به جام جهانی پس از ۲۴ سال رساند و همچنین موجب صعود این تیم به لیگ آ ملت‌ها شد.

او تأکید کرد: «این‌طور نیست که مسائل خوب پیش نمی‌روند، این صرفاً سطح جدیدی برای ماست. گاهی فوتبال می‌تواند بسیار ساده باشد. شما بازیکنان مهمی را در اختیار ندارید که سطح تیم را تغییر می‌دهند. ما تصمیم گرفتیم این روند را ادامه دهیم و این موضوع برای صعود به مسابقات یورو نیز اهمیت دارد.»

مونتلا در آستانه سقوط دوباره به لیگ بی ملت‌ها قرار دارد و بزرگ‌ترین مشکل ترکیه نیز ناتوانی این تیم در استفاده از موقعیت‌هایش است. او گفت: «ایتالیا در مسیر مشخصی حرکت می‌کند و بازیکنان جوان بسیار جالبی در اختیار دارد. امروز حتی برخی از بازیکنان تیم زیر ۲۱ سال آنها را نیز دیدم که بازی می‌کردند. شاید آنها دیگر ستاره‌های بزرگ گذشته را در اختیار نداشته باشند، اما این تیم بسیار رقابتی است و روبرتو مانچینی، مربی بسیار باهوش، باتجربه و متعادلی، هدایت آن را بر عهده دارد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بهتر از ایتالیا بازی کردیم ولی سه گل خوردیم! | ورزش سه