کد: 243427714 مهر 1405 ساعت 17:175.5K بازدید

پرونده‌ای که دوباره باز شد

رسوایی فیفا: ستاره کنگو با مدارک جعلی در جام جهانی!

طبق گزارش نیویورک تایمز، لیونل امپاسی مدارک لازم برای نمایندگی تیم ملی کنگو در جام جهانی 2026 را نداشته است.
رسوایی فیفا: ستاره کنگو با مدارک جعلی در جام جهانی!

به گزارش "ورزش سه"، پرونده تازه‌ای جام جهانی ۲۰۲۶ و فیفای تحت ریاست جانی اینفانتینو را به حاشیه جنجال کشانده است. به گزارش نیویورک تایمز، لیونل امپاسی، دروازه‌بان جمهوری دموکراتیک کنگو، احتمالاً به‌طور غیرقانونی برای این تیم به میدان رفته است.

این روزنامه گزارش داده که مدارک امپاسی برای بازی در تیم ملی جمهوری دموکراتیک کنگو در جام جهانی کامل نبوده است. او تا حذف این تیم از رقابت‌ها در مرحله یک‌شانزدهم نهایی، با شکست ۲-۱ برابر انگلیس، یکی از چهره‌های شاخص تیمش بود.

2545903

امپاسی 32 ساله در فرانسه به دنیا آمده و در رده‌های زیر ۱۶ و زیر ۱۷ سال، ۱۲ بار برای تیم‌های ملی این کشور بازی کرده است. پیش از آغاز جام جهانی، فدراسیون فوتبال نیجریه شکایتی درباره صلاحیت او مطرح کرد. نیجریه که در دیدار مستقیم برابر جمهوری دموکراتیک کنگو شکست خورده بود، مدعی شد فدراسیون کنگو مراحل رسمی لازم برای تغییر تابعیت ورزشی امپاسی را تکمیل نکرده است.

یکی از مسئولان فیفا اصالت مدارک بررسی‌شده را تأیید کرد، اما این نهاد شکایت نیجریه را به دلایل فنی مختومه اعلام کرد. ابراهیم موسی گوسائو، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال نیجریه که پس از ناکامی این کشور در صعود به جام جهانی استعفا داد، گفت به او اطلاع داده‌اند که درخواست تجدیدنظر به دلایل فنی رد شده است؛ با این حال، درباره صلاحیت امپاسی توضیحی به او نداده‌اند.

کونکاکاف پس از انتشار این گزارش‌ها اعلام کرد موضوع را بررسی خواهد کرد: «هر پرونده‌ای درباره صلاحیت بازیکنان، به‌ویژه اگر بتواند سلامت رقابت‌ها یا منافع یکی از فدراسیون‌های عضو ما را به خطر بیندازد، باید با دقت و به‌طور کامل بررسی شود.»

2545904

فیفا در پاسخ به نیویورک تایمز از طریق ایمیل اعلام کرد پرونده به دلایل شکلی مختومه شده است. این نهاد افزود کمیسیون‌های مربوطه «مستقل هستند و بر اساس مقررات قابل اجرا و واقعیت‌های مشخصی که در پرونده به آن‌ها ارائه می‌شود، تصمیم می‌گیرند». فیفا همچنین تأکید کرد جانی اینفانتینو در این پرونده دخالتی نداشته است.

به نوشته این روزنامه، گزارش‌های داخلی فیفا چند راهکار احتمالی را بررسی کرده بودند: اعلام پیروزی اداری نیجریه، جریمه مالی جمهوری دموکراتیک کنگو، جایگزینی نیجریه با این تیم در پلی‌آف برابر جامائیکا، یا خودداری از اعمال هرگونه مجازات، با این استدلال که شکایت نیجریه پس از پایان مهلت مقرر ثبت شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار