کد: 243474616 مهر 1405 ساعت 18:4919.3K بازدید

نیمکت به جای ترکیب اصلی

تصمیم غیرمنتظره پیش روی مهدی قایدی

مهدی قایدی در دیدار امشب النصر مقابل حتا در جام ابوظبی، کار را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد.
تصمیم غیرمنتظره پیش روی مهدی قایدی

به گزارش “ورزش سه” تیم فوتبال النصر امارات از ساعت ۱۹:۴۵ امشب در ورزشگاه آل‌مکتوم و در چارچوب هفته سوم جام ابوظبی مقابل حتا قرار می‌گیرد. مسابقه‌ای که مهدی قایدی برخلاف برخی دیدارهای اخیر النصر در لیگ برتر امارات، در جمع نفرات اصلی تیمش حضور ندارد و بازی را از روی نیمکت دنبال خواهد کرد.

قایدی که یکی از مهره‌های مهم خط هجومی النصر محسوب می‌شود، در هفته‌های ابتدایی فصل نیز در ترکیب اصلی این تیم به میدان رفته و در دیدار برابر الجزیره موفق شد گل تساوی تیمش را به ثمر برساند. با این حال، کادر فنی النصر برای مسابقه امشب تصمیم گرفته از ستاره ایرانی خود در ترکیب ابتدایی استفاده نکند.

قایدی حالا باید منتظر تصمیم میلویویچ در جریان مسابقه باشد تا مشخص شود آیا در نیمه دوم فرصت حضور مقابل حتا را پیدا خواهد کرد یا خیر. دیداری که النصر با هدف کسب سه امتیاز در ورزشگاه خانگی خود برگزار می‌کند.

2546668
2546669
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار