
به گزارش "ورزش سه"، فولادخوزستان شب گذشته موفق شد تا در دیدار مقابل مس شهر بابک به سه امتیاز شیرین برسد و به رده هفتم صعود کند. شاگردان مطهری اگر بازی معوقه را پیروز شوند میتوانند تا پنج تیم برتر نیز بالا بیایند.
ساسان انصاری کاپیتان فولاد روز گذشته بازی شماره ۳۰۰ خود برای فولاد در لیگ برتر را انجام داد، او که با مصدومیت رضاییان به پست مدافع راست برگشته بود، در این پست غیرتخصصی توانست عملکرد خوبی داشته باشد. او حتی در حمله نیز شرکت واضحی داشت و در صحنه گل اول تیمشان در محوطه شش قدم حضور داشت تا در صورت دفع توپ به تیرک اول دروازه را باز کند.

این ۳۰۰ بازی البته تنها مختص به بازیهای لیگ است و او در مسابقات آسیایی و جام حذفی نیز با پیراهن فولاد به میدان رفته و تنها بازیکن باقیمانده از تیم طلایی فولاد است که جام قهرمانی لیگ سیزدهم را توانستند با حسین فرکی بالای سر ببرند.
او به همراه میلاد بدرقه و فرشاد احمدزاده در تیم جواد نکونام حضور داشتند که موفق شدند جام حذفی را پیروز شوند. انصاری البته در تراکتور، سپاهان و پرسپولیس نیز در لیگ برتر به میدان رفته و یکی از با سابقهترین بازیکنهای کنونی لیگ است.

فولاد باید خیلی زود دوباره در میدان حاضر شود و در بندر انزلی دیدار معوقه خود مقابل ملوان را انجام بدهد. شاگردان مطهری امیدوارند بتوانند سه امتیاز این دیدار را به حساب خود بیفزایند.