کد: 243535718 مهر 1405 ساعت 22:4838.7K بازدید

رکوردها جلوی بارسای هانسی فلیک فرو می‌ریزد

ترسناک‌ترین تیم دنیا بدون شک و تردید!

بارسای هانسی فلیک هشتمین برد پیاپی در لالیگا و نهمین برد پیاپی را به دست آورد. بردهایی استثنایی و درخشان که تیم او را به هیولایی ترسناک تبدیل کرده است.
ترسناک‌ترین تیم دنیا بدون شک و تردید!

‫به گزارش ورزش سه، پیروزی قاطع سه بر صفر بارسلونا مقابل ختافه سه امتیاز معمولی نبود. هانسی فلیک امشب به یک رکورد تاریخی رسید. بارسلونای ترسناکی که سرمربی آلمانی ساخته امشب بعد از گذشت سیزده سال به رکورد تاریخی بهترین شروع بارسلونا در لالیگا رسید. سیزده سال بود که بارسا هیچوقت فصل را اینچنین درخشان شروع نکرده بود.

‫بارسا امشب هشتمین برد پیاپی خود در فصل جدید لالیگا را به دت آورد. آن هم چه بردهایی. پرگل و مقتدرانه، پشت سر هم و بدون تنفس.

2547684

توجه داشته باشید که این رکورد هشت پیروزی صرفا مربوط به بازی‌های لالیگاست و نه مجموع تمام رقابت‌های فصل.

‫شاگردان سرمربی آلمانی پیش از تقابل با ختافه موفق شده بودند در هر هفت دیدار ابتدایی خود در لیگ به برتری برسند و امروز به برد هشتم پیاپی رسیدند. فلیک با این پیروزی با رکورد جراردو تاتا مارتینو برابری کرد. این سرمربی آرژانتینی در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ توانسته بود هر هشت مسابقه آغازین بارسا در لالیگا را با پیروزی به پایان برساند، اما در هفته نهم با تساوی بدون گل مقابل اوساسونا متوقف شد و نتوانست این مسیر شگفت‌انگیز را ادامه دهد.

2547683

‫همانطور که گفتیم رکورد بارسا فراتر از این بردهای پیاپی است. تیم فلیک علاوه بر کسب حداکثر امتیازات، آمار هجومی فوق‌العاده‌ای داشته است. حتی اگر بازی‌های بارسلونا را ندیده‌اید کافی است به نتایج‌شان نگاه کنید.

تیم فلیک پیش از جدال با ختافه در هفت مسابقه ۳۱ گل به ثمر رسانده بود! یکی از درخشان‌ترین شروع‌های تاریخ لالیگا. با این سه گل امشب مجموع گل‌های زده بلوگرانا در هشت هفته به عدد ۳۴ رسیده است. سی و چهار گل فقط در لالیگا.

‫درخشش بارسا در شروع این فصل تنها به لالیگا محدود نمی‌شود. به این هشت پیروزی یک برد درخشان 5-1 مقابل فاینورد در لیگ قهرمانان را هم اضافه کنید. آنها از شروع فصل 9 بار وارد زمین شده‌اند و 9 پیروزی به دست آورده‌اند.

2547682

‫آمارها فقط اینها نیست! بارسای فلیک تا دل‌تان بخواهد آمار ترسناک دارد. با شکست دادن ختافه، تعداد بردهای متوالی خانگی بارسا در لالیگا به عدد ۲۳ رسید. تیم فلیک در یک قدمی رکورد تاریخی ۲۴ برد پیاپی خانگی رئال مادرید در فصل‌های ۱۹۸۸-۱۹۸۹ و ۱۹۸۹-۱۹۹۰ قرار دارد. یعنی دو برد خانگی دیگر برای بارسا کافی است تا از رکورد تاریخی رقیبش رئال مادرید عبور کند.

‫البته ثبت این دستاوردها به معنای شکستن تمامی رکوردهای تاریخ لالیگا توسط بارسلونای فلیک نیست. رکورد طولانی‌ترین رشته پیروزی در تاریخ لیگ اسپانیا همچنان با ۱۶ برد متوالی در اختیار تیم پپ گواردیولا قرار دارد و لوئیس انریکه هم موفق شده بود در این رقابت‌ها ۱۲ برد متوالی به دست بیاورد. ولی نه پپ و نه انریکه هیچکدام در شروع فصل هشت برد پیاپی نداشتند.

سرمربی آلمانی برای عبور از این دو رکورد و به فراموشی سپردن روزهای درخشان پپ و انریکه باید این روند فوق‌العاده را چند هفته دیگر ادامه دهد.

‫ حالا تمام نگاه‌ها به هفته نهم دوخته شده که بارسا باید در خانه بتیس به میدان برود. آنجا مشخص می‌شود که آیا سرمربی آلمانی می‌تواند از رکورد تاتا مارتینو عبور کند و به تنهایی به عنوان صاحب بهترین شروع تاریخ بارسلونا باشد؟

2547681

برای اینکه دید دقیق‌تری از کار درخشانی که فلیک از شروع فصل کرده باید حتما نتایج بازی‌ها را مرور کنید. وقتی می‌گوییم هشت برد پیاپی منظورمان بردهای یک صفر و دو یک نیست. به این نتایج نگاه کنید:

بارسا 5-0 الچه

بارسا 2-0 اتلتیک بیلبائو

بارسا 5-2 رایو وایه‌کانو

بارسا 5-0 والنسیا

بارسا 5-1 فاینورد

بارسا 4-2 لوانته

بارسا 7-2 راسینگ سانتاندر

بارسا 3-1 سویا

بارسا 3-0 ختافه

تیم هانسی فلیک در بخش عمده فصل دوست داشته حریفان را 5 گله کند و اگر حریفی کمی ضعیف‌تر باشد به راحتی 7 گل به ثمر می‌رساند. آنها تیمهای چغرتر مثل ختافه را هم با راحتی و با کلین‌شیت 3 گله از پیش رو برمی‌دارند. هانسی فلیک بد هیولای ترسناکی ساخته و هر چقدر هم ضد بارسایی باشید نمی‌توانید از این واقعیت فرار کنید که هر تیمی در اروپا این روزها از بارسلونا وحشت دارد. این خبر برای رئال و مورینیو در آستانه ال‌کلاسیکو اصلا جالب نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
98اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار