کد: 243541219 مهر 1405 ساعت 10:0011.1K بازدید

فرصت زیارت برای رحمتی در لیگ قهرمانان آسیا

مهدی رحمتی در جریان سفر گل‌گهر به عمان، با توقف در عراق فرصت پیدا کرد تا به زیارت حرم‌های مطهر نجف و کربلا برود.
فرصت زیارت برای رحمتی در لیگ قهرمانان آسیا

به گزارش ورزش سه، کاروان گل‌گهر برای سفر به عمان برای برگزاری دیدار مقابل المحرق، به دلیل محدودیت‌های پروازی ناچار شد مسیر متفاوتی را انتخاب کند و ابتدا راهی عراق شود. این توقف، فرصتی برای اعضای تیم فراهم کرد تا پیش از ادامه سفر، به زیارت عتبات عالیات بروند.

2547802

هدی رحمتی، سرمربی گل‌گهر، نیز از این فرصت استفاده کرد و به زیارت حرم حضرت علی (ع) در نجف و حرم امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) در کربلا رفت. او همچنین سه استوری از این زیارت‌ها در صفحه شخصی خود به اشتراک گذاشت.

گل‌گهر در ادامه این سفر، راهی بغداد شد تا از آنجا با پروازی راهی عمان شود و خود را برای دومین مسابقه‌اش در لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقابل المحرق بحرین آماده کند. شاگردان رحمتی که در نخستین دیدار برابر الجزیره امارات به تساوی رسیدند، حالا به دنبال کسب نخستین پیروزی آسیایی خود در این رقابت‌ها هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فرصت زیارت برای رحمتی در لیگ قهرمانان آسیا | ورزش سه