کد: 243592221 مهر 1405 ساعت 01:3912.9K بازدید

بازگشت امید و پژمان، این بار روی سکوهای دوحه

دو استقلالی قدیمی در جشن بزرگ آسیایی (عکس)

امید ابراهیمی و پژمان منتظری، دو چهره محبوب سال‌های گذشته استقلال، پیروزی آبی‌ها مقابل الغرافه را از نزدیک تماشا کردند.
دو استقلالی قدیمی در جشن بزرگ آسیایی (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، استقلال در شب پیروزی ارزشمند خود مقابل الغرافه دو مهمان ویژه روی سکوهای ورزشگاه ثانی بن جاسم داشت. امید ابراهیمی و پژمان منتظری در ورزشگاه حاضر شدند و برد تیم سابق خود را در شبی تماشایی از نزدیک دیدند.

هر دو بازیکن بخش مهمی از دوران حرفه‌ای خود را در استقلال گذراندند و پس از جدایی نیز سال‌ها در فوتبال قطر ماندگار شدند. ابراهیمی تابستان هشت سال قبل از استقلال به الاهلی قطر رفت و به‌جز یک فصل حضور قرضی در یوپن بلژیک، برای الاهلی، الوکره، الشمال و لوسیل به میدان رفت.

منتظری نیز نخستین بار زمستان ۱۳۹۲ راهی ام‌صلال شد و پس از آن پیراهن الاهلی قطر را پوشید. این مدافع باتجربه در سال ۱۳۹۶ به استقلال بازگشت، اما دو سال بعد بار دیگر راه قطر را در پیش گرفت و دوران بازی خود را در الخریطیات ادامه داد. او پس از خداحافظی نیز فعالیت مربیگری‌اش را در همین کشور آغاز کرد.

نام امید و پژمان در پنجره‌های تابستانی مختلف بارها اطراف استقلال شنیده شد. هواداران آبی بعد از آخرین جدایی این دو بازیکن، در مقاطع گوناگون منتظر بازگشتشان بودند، اما ابراهیمی هیچ‌گاه دوباره پیراهن استقلال را نپوشید و منتظری نیز پس از جدایی به جمع آبی‌ها برنگشت.

2548662

دیدار با الغرافه سرانجام صحنه بازگشت دوباره این دو استقلالی قدیمی شد، هرچند این بار نه با پیراهن آبی و درون زمین، بلکه کنار یکدیگر روی سکوهای دوحه.

30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار