کد: 243650823 مهر 1405 ساعت 01:452.9K بازدید

مرکز فرماندهی سپاهان در حال به‌روزرسانی!

محمد کریمی در دقایق پایانی بازی با فجرسپاسی با مسئولیت‌های مشخص برای میدان‌داری به زمین فرستاده شد.
مرکز فرماندهی سپاهان در حال به‌روزرسانی!

به گزارش ورزش سه، محمد کریمی بعد از یک فصل کامل دوری از مسابقات لیگ‌برتر در دربی اصفهان دوباره فرصت حضور در ترکیب تیمش را پیدا کرد و بعد از چند حضور نصفه و نیمه در بازی‌های دوستانه و دقایق کوتاهی مقابل فجرسپاسی استوک‌هایش چمن فوتبال را در یک مسابقه رسمی لمس کرد.

کریمی در بازی مقابل فجرسپاسی از دقیقه 85 وارد زمین شد و مقابل ذوب آهن هم در شرایطی که نتیجه مسابقه با یک گل اختلاف دنبال می‌شد از دقیقه 88 وارد زمین شد و این حضور کمی متفاوت‌تر از بازی اول مقابل فجر بود، او با اینکه دقایق کوتاهی در زمین حضور داشت اما نویدکیا برای لحظاتی کنار خط با کاپیتان دوم تیمش صحبت کرد و نکات فنی را برای حفظ ریتم مسابقه و میدان‌داری تیمش صحبت کرد.

2549591

محمد کریمی بعد از ورود در زمین نکاتی را به هم‌تیمی هایش منتقل کرد و در همان دقایق کوتاه سعی داشت تا ریتم و شکل بازی سپاهان را تغییر دهد تا با میدان داری و حفظ توپ بدون ریسک ذوب آهن را از دروازه‌شان دور نگه دارند و رهبری خط میانی این تیم را در دقایق باقی مانده مسابقه در دست گرفت.

سپاهان که این روزها با مثلث رضاوند، حاجی‌عیدی و نورافکن شرایط خوبی دارد، با اضافه شدن ریکاردو آلوز و محمد کریمی تنوع تاکتیکی بالاتری هم پیدا خواهند کرد و پنج بازیکن با قابلیت های متفاوت و سبک بازی منحصر به فرد را در اختیار خواهند داشت.

3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار