کد: 243660724 مهر 1405 ساعت 04:155K بازدید

بارسلونای رکوردشکن یک رکورد دیگر می‌خواهد

بارسا با ۹ پیروزی متوالی در آغاز لالیگا، رکورد رئال‌مادرید در فصل ۶۹-۱۹۶۸ را تکرار خواهد کرد.
بارسلونای رکوردشکن یک رکورد دیگر می‌خواهد

به گزارش "ورزش سه"، عملکرد فوق‌العاده بارسلونا در این آغاز فصل باعث شده است تا تیم هانسی فلیک یکی پس از دیگری رکوردها را جابه‌جا کند. کارایی گلزنی این تیم خیره‌کننده است و در این ده مسابقه ۴۳ گل به ثمر رسانده است. و اینجاست که رکورد جدیدی در لیگ قهرمانان اروپا نمایان می‌شود. 

بارسلونا در این رقابت‌ها ۲۸ مسابقه را با فلیک روی نیمکت برگزار کرده است. آن‌ها در این بازی‌ها در مجموع ۸۴ گل به ثمر رسانده‌اند که میانگین سه گل در هر مسابقه را نشان می‌دهد. این بالاترین ضریب گلزنی برای هر تیمی است که از زمان ایجاد فرمت فعلی در فصل ۹۳-۱۹۹۲ حداقل بیست مسابقه در این رقابت‌ها انجام داده است.

2549107

این شنبه ممکن است رکورد دیگری سقوط کند، هرچند این بار مربوط به پیروزی‌های متوالی در آغاز لالیگا است. این رکورد در اختیار رئال‌مادرید فصل ۶۹-۱۹۶۸ است. تیم سفیدپوش که در آن زمان توسط میگل مونیوز هدایت می‌شد، پیش از تساوی بدون گل در هفته دهم مقابل پونته‌وردا، نه پیروزی متوالی به دست آورد. در حال حاضر، بارسلونا هشت پیروزی متوالی در کارنامه دارد، بنابراین اگر روز شنبه در ورزشگاه لا کارتوخا برابر بتیس به پیروزی برسد، این رکورد را مساوی خواهد کرد.

در سطح فردی، لامین یامال متوقف‌شدنی نیست. در بخش پاس گل، او با ۱۳ پاس گل از زمان نخستین بازی این بازیکن جوان در لیگ قهرمانان اروپا در سپتامبر ۲۰۲۳، با رافینیا برابری کرده است. از آن زمان به بعد، هر دو نفر بیشترین پاس گل را ثبت کرده‌اند و بالاتر از وینیسیوس، دمبله، اشرف و اولیس قرار دارند.

لامین با دو پاس گل برابر گالاتاسرای، حالا در هشت مسابقه با هدایت فلیک موفق به ثبت دو پاس گل شده است. نیمی از آن‌ها در مسابقاتی به ثبت رسیده که در همین فصل جاری برگزار شده‌اند. بارسلونا به شکستن رکوردها ادامه می‌دهد.

9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بارسلونای رکوردشکن یک رکورد دیگر می‌خواهد | ورزش سه