کد: 243670424 مهر 1405 ساعت 09:075.3K بازدید

پیاتزا: من یک بیماری لاعلاج دارم!

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، با تشبیهی جالب از عشق بی‌پایان خود به والیبال صحبت کرد و از جزئیات پذیرفتن پیشنهاد پروجکت ورشو لهستان پرده برداشت.
پیاتزا: من یک بیماری لاعلاج دارم!

به گزارش "ورزش سه"، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران که هم‌زمان هدایت تیم پروجکت ورشو لهستان را نیز بر عهده دارد، در گفت‌وگویی اظهارنظر جالبی درباره رشته والیبال داشته است.

پیاتزا درباره علاقه خود به والیبال می‌گوید: «والیبال مثل یک بیماری خودایمنی است که درمان نمی‌شود. مثل یک فرد دیابتی است که به انسولین نیاز دارد. و من دیوانه والیبال هستم.»

سرمربی تیم ملی والیبال ایران همچنین درباره پیشنهاد باشگاه پروجکت ورشو و دلیل پذیرفتن آن گفت: «این اولین باری نبود که باشگاهی از ورشو با چنین پیشنهادی با من تماس می‌گرفت. من پاسخ دادم: “باشه، خواهیم دید.” در طول پنج سال گذشته، بارها با پیوتر گاچک، مدیرعامل پروجکت ورشو، صحبت کرده‌ام و هر بار، درست مثل این بار، به قرارداد با آلیانز میلانو ایتالیا متعهد بوده‌ام.

در نهایت، این گفت‌وگوها صرفاً مکالماتی خوشایند بودند که به هیچ نتیجه‌ای منجر نمی‌شدند. فکر می‌کردم احتمالاً این بار هم اوضاع همین‌طور خواهد بود، اما همه‌چیز طور دیگری پیش رفت و با آن‌ها قرارداد بستم.»

9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار