کد: 243703926 مهر 1405 ساعت 06:443.6K بازدید

یوونتوس از ما قوی‌تر است ولی هیچ ترسی نداریم

جنارو گتوزو پیش از سفر به تورین اعلام کرد یوونتوس قدرتمندتر از لاتزیو است، ولی تیمش ترسی از این تقابل ندارد.
یوونتوس از ما قوی‌تر است ولی هیچ ترسی نداریم

به گزارش "ورزش سه"، لاتزیو با 16 امتیاز از 6 مسابقه در کورس بالای جدول سری آ قرار گرفته و در پی کسب سومین برد متوالی است.

گتوزو 48 ساله در نشست خبری گفت: «هفته  هفتم است و تکیه به جدول کار درستی نیست، زیرا 31 بازی دیگر باقی مانده است. ما با علم به تقابل با تیمی بزرگ به تورین می‌رویم؛ تیمی که کمتر از تلاشش پاداش گرفته است. برای من شجاعت اهمیت دارد. بازی باید با ذهنیت پیروزی و بدون ترس باشد. آن‌ها قوی‌ترند، اما می‌خواهم مبارزه رودررو را ببینم، چون ترس حاصلی ندارد. ما مسیر رو به رشدی داریم و کارهای خوبی انجام داده‌ایم، ولی باید بهتر شویم.»

او درباره کیفیت حریف گفت: «یوونتوس می‌تواند با 2، 3 یا 4 مهره تهاجمی آرایش بگیرد. تغییرات زیادی داشته‌اند؛ 3 یا 4 گل روی ارسال‌ها زده‌اند و در محوطه جریمه تراکم ایجاد می‌کنند. روی ضربات ایستگاهی فیزیکی هستند و سرعت کناری دارند. فردا شجاعت بسیار زیادی می‌خواهیم. اگر پنهان شویم حاصلی ندارد و باید با تمام توان و فشردگی بالا تلاش کنیم.»

2537056

گتوزو با تاکید بر حفظ نظم دفاعی افزود: «باید بلوک دفاعی منسجمی بسازیم و حین دفاع نیز به فکر نفوذ باشیم. اگر فضای خالی بدهید، کیفیت آن‌ها ما را به زانو درمی‌آورد. باید با انگیزه و تمرکز وارد زمین شویم.»

او در ارزیابی عملکرد شاگردانش گفت: «تیم با جدیت تمرین می‌کند. برابر مونزا خوابمان برد و جای‌گیری خوبی نداشتیم. بازیکنان باید آماده باشند، چون در فوتبال امروز امکان تعویض نیمی از ترکیب وجود دارد و همه موثرند.»

گتوزو درباره انتقادها گفت: «اگر در طول 17 سال گذشته به حرف بقیه گوش می‌دادم، حتی به یک‌چهارم دستاوردهای امروزم هم نمی‌رسیدم. اهل ناله و شکایت نیستم و کارم را خیلی دوست دارم. نسبت به 12 سال پیش که مربیگری را شروع کردم تغییر کرده‌ام و باید مدام چیزهای جدید یاد بگیرم.»

سرمربی لاتزیو درباره خطر افت تیمش هم گفت: «نباید مثل بازی‌های قبل، 15 تا 20 دقیقه از جریان مسابقه محو شویم. در مسابقات قبلی خوش‌شانس بودیم و دروازه‌بان ما جلوی بیشتر از 4 گل حتمی را گرفت تا نقطه‌ضعف‌ها دیده نشود. پلگرینی دوباره به جمع بازیکنان برگشته و همراه ما می‌آید. تیلور هم چه در نفوذها و چه در رد شدن از فشار حریف، بازیکن خیلی مهمی برای ما است.»

3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار