کد: 243706425 مهر 1405 ساعت 18:0826.3K بازدید

تا دقیقه آخر برای پیروزی می‌جنگیم

رضایی: پسرم را با تست گرفتن انتخاب کردم

سرمربی شمس‌آذر قزوین با تاکید بر اعتماد به بازیکنانش گفت تیمش برای ارائه نمایشی خوب و کسب سه امتیاز مقابل سپاهان به میدان می‌رود.
رضایی: پسرم را با تست گرفتن انتخاب کردم

به گزارش "ورزش سه"، فردا در ادامه دیدارهای هفته نهم، شمس آذر میزبان سپاهان خواهد بود. وحید رضایی در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت: بازی سختی مقابل تیم خوب و قابل احترام سپاهان داریم، اما ما هم شمس‌آذر هستیم. تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و بازیکنان با تمرکز بالا کار کرده‌اند. به دنبال این هستیم که در شهر خودمان و با حمایت هواداران، به نتیجه مناسبی برسیم.

او درباره هدف تیمش در این مسابقه گفت: فوتبال قابل پیش‌بینی نیست. تیم ما خوب بازی می‌کند و هدفمان پیروزی است. می‌خواهیم خوب بازی کنیم و به سه امتیاز برسیم. واقعا به این بازیکنان اعتماد داریم؛ خوب کار کرده‌اند و در تمام مسابقات نمایش خوبی داشته‌ایم. هفته گذشته مقابل پیکان هم شرایط خوبی داشتیم.

سرمربی شمس‌آذر ادامه داد: سپاهان بازیکنان و کادر فنی خوبی دارد. بازیکنان ما هم با تمام وجود برای خوشحال کردن هواداران می‌جنگند. از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم و تا دقیقه آخر برای رسیدن به بهترین نتیجه خواهیم جنگید.

رضایی درباره فاصله پنج ‌روزه مسابقات و تاثیر آن بر شرایط سپاهان توضیح داد: سپاهان بازیکنان زیادی دارد و از تنوع نفرات برخوردار است؛ بنابراین برنامه پنج‌روزه تاثیر زیادی روی این تیم ندارد. فصل گذشته هم با همین فاصله زمانی به اینجا آمدند و عملکرد خوبی داشتند.

او با اشاره به دیدار هفته گذشته مقابل پیکان گفت: وقتی در خانه حریف بازی می‌کنیم و آنها از تساوی مقابل ما خوشحال می‌شوند، نشان می‌دهد تیم خوب و قابل احترامی داریم. با بدشانسی، توپ بازیکن ما به تیرک دروازه حریف برخورد کرد. امیدواریم مقابل سپاهان به نتیجه خوبی برسیم.

سرمربی شمس‌آذر درباره بازیکنان غایب تیمش نیز گفت: بهترین بازیکن خودمان، کیانوش معظمی را در اختیار نداریم. سینا معظمی هم در چند بازی اخیر کنار ما نبوده است.

رضایی همچنین در واکنش به حواشی مطرح‌شده درباره حضور پسرش در تیم، تاکید کرد که بازیکنان جوان را از طریق تست انتخاب کرده و فرصت حضور در شمس‌آذر را بر اساس توانایی و کیفیت فنی در اختیار آنها قرار می‌دهد؛ نه صرفا بر اساس روابط خانوادگی: من تمام بازیکنان را در تست انتخاب کردم و پسرم چه فرقی دارد. آیا تا به حال بازی کرده؟ اگر او‌ شرایط و کیفیت لازم را داشته باشد در خدمتش هستیم وگرنه بزرگتر از او هم اگر خوب کار نکند کاری نداریم.

9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار