کد: 243722526 مهر 1405 ساعت 12:087.1K بازدید

ترس عربستان و یک پیشبینی عجیب:

بیرانوند برنده توپ طلا می‌شود!

برنامه تلویزیونی مشهور عربستان از علیرضا بیرانوند به عنوان شانس اصلی جایزه توپ طلای آسیا نام برد.
بیرانوند برنده توپ طلا می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، گنجاندن نام علیرضا بیرانوند در کنار دو ستاره فوتبال عربستان، سالم الدوسری و فراس البریکان، برای بسیاری از هواداران فوتبال در ایران غیرمنتظره بود. با این حال در عین حال باور عمومی به این شکل پیش رفته که مانند دو مرتبه قبلی، بیرو شانس زیادی برای کسب جایزه مرد سال آسیا نخواهد داشت و توپ طلا از بین دو ستاره عربستانی به یکی خواهد رسید. اما حالا یک تئوری جدید در برنامه تلویزیونی مشهور فوتبال عربستان مطرح شده است.

الصقری که سابقه سردبیری بخش ورزشی روزنامه «الیوم» و تحلیلگری در شبکه‌های SSC را در کارنامه دارد، این اظهارات را در برنامه تلویزیونی «نادینا» مطرح کرده است. او با اشاره به تجربه طولانی خود در پوشش فوتبال آسیا، درباره احتمال انتخاب بیرانوند صحبت کرده و از شرایط اینطور برداشت کرده که او برنده توپ طلا خواهد بود.

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که الدوسری برای کسب سومین جایزه خود پس از سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۵ تلاش می‌کند و البریکان برای نخستین بار به جمع نامزدهای نهایی رسیده است. مهاجم الاهلی در فصل گذشته گل پیروزی تیمش در فینال لیگ نخبگان را به ثمر رساند و در دومین قهرمانی متوالی این تیم نقش داشت. بیرانوند نیز پس از همراهی تراکتور در مسیر رسیدن به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان، فرصت رقابت برای کسب این عنوان را به دست آورده است.

2550628
تلویزیون MBC در گزارش تحلیلی خود از تاثیر نیروهایی خبر داد که قصد دارند مانع از برنده شدن نماینده عربستان در مراسم سالیانه کنفدراسیون فوتبال آسیا شوند.

این روزنامه‌نگار سعودی در شروع صحبت‌هایش، روند انتخاب برندگان جوایز کنفدراسیون فوتبال آسیا را زیر سؤال برد و مدعی شد عوامل نامشخصی در تصمیم نهایی نقش دارند: «عملکرد کنفدراسیون فوتبال آسیا اطمینان‌بخش نیست. این را بر اساس شواهد و اتفاقات گذشته می‌گویم، چون قدرت‌های اثرگذاری در داخل این نهاد وجود دارند که روند تصمیم‌گیری را کنترل می‌کنند. این موضوع از اعضای مجمع عمومی تا برخی کمیته‌ها و چهره‌های شناخته‌شده را شامل می‌شود.»

الصقری برای توضیح این ادعا، به جایزه‌ای اشاره کرد که در سال ۲۰۰۵ به حمد المنتشری، مدافع الاتحاد، رسید. به روایت او، تا آخرین ساعات پیش از مشخص‌شدن برنده، شرایط به سود سامی الجابر پیش می‌رفت، اما دخالت یک فرد مسیر انتخاب را تغییر داد. الصقری درباره انتخاب المنتشری اظهار داشت: «در مورد جایزه‌ای که حمد المنتشری در سال ۲۰۰۵ گرفت، سامی الجابر در شب پیش از اعلام نتیجه، برنده بود. بعد از آن، با جزئیات بسیار کوچکی در داخل کنفدراسیون فوتبال آسیا، همه‌چیز تغییر کرد.»

او ادامه داد: «تا هنگام غروب، جایزه در مسیر رسیدن به سامی الجابر بود، اما فردی که او را به‌خوبی می‌شناسم دخالت کرد تا جایزه به حمد المنتشری برسد. البته او هم ستاره‌ای بزرگ و نامی درخشان است و نمی‌توان از ارزش‌هایش کم کرد.»

اظهارات تازه الصقری ادامه موضوعی است که او از بیست سال پیش درباره‌اش می‌نوشت. با این حال، بحث امروزش از رقابت دو بازیکن عربستانی در سال ۲۰۰۵ فراتر رفته و به رقابت الدوسری و البریکان با دروازه‌بان تیم ملی ایران رسیده است. الصقری در ادامه برنامه «نادینا»، انتخاب بهترین بازیکن آسیا در سال ۲۰۰۶ را نیز پیش کشید. در آن سال، جایزه به خلفان ابراهیم، بازیکن قطری، رسید، در حالی که این روزنامه‌نگار سعودی معتقد است محمد الشلهوب شایستگی بیشتری برای کسب آن داشت.

او در این باره گفت: «محمد الشلهوب با اختلاف زیادی از رقبا پیش بود، اما جایزه به فرد دیگری رسید. با توجه به تجربه ۲۰ ساله‌ام در تعامل با کنفدراسیون فوتبال آسیا، کاملاً باور دارم که قدرت‌هایی در این نهاد وجود دارند که امور را کنترل می‌کنند.» الصقری سپس همین برداشت را به رقابت امسال مرتبط کرد و افزود: «این مسئله ممکن است باعث شود جایزه به دروازه‌بان ایرانی، علیرضا بیرانوند، برسد.»

این در حالی است که در بین طرفداران فوتبال در ایران نیز همیشه این باور وجود داشته که کنفدراسیون فوتبال آسیا باتوجه به نفوذ مدیران عربستانی، قطری، بحرینی و حتی اماراتی، تحت تاثیر آنها قرار داشته و تصمیمات خود را عموما به سود این کشورها و ضرر ایران می‌گیرد.

مراسم جوایز سال ۲۰۲۶ کنفدراسیون فوتبال آسیا، پنجشنبه ۲۸ آبان در بانکوک برگزار خواهد شد. تئاتر آکسرا در مجموعه کینگ پاور، میزبان سی‌امین دوره این مراسم است و پایتخت تایلند پس از سال ۲۰۱۷، برای دومین بار از این رویداد میزبانی می‌کند.

در کنار رقابت بیرانوند، الدوسری و البریکان برای عنوان بهترین بازیکن آسیا، در بخش بهترین بازیکن آسیایی شاغل خارج از قاره نیز لی کانگ‌این از اتلتیکومادرید، آیاسه اوئدا از لیل و هوانگ این‌بوم از پورتو، سه نامزد نهایی هستند.

11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار