کد: 243795229 مهر 1405 ساعت 05:158.3K بازدید

پنج سال زندان برای هواداران نفرت‌انگیز کروات

چندین تن از هواداران تیم فوتبال هایدوک اشپیلت پیش از دیدار مرحله گروهی لیگ کنفرانس اروپا مقابل آژاکس، به دلیل سر دادن شعارهای نازی و تمجید از آدولف هیتلر توسط پلیس بازداشت شدند.
پنج سال زندان برای هواداران نفرت‌انگیز کروات

به گزارش "ورزش سه"، در جریان راهپیمایی هواداران به سمت ورزشگاه، گروهی از اعضای کانون هواداری اقدام به سردادن شعارهای نفرت‌انگیز و حمل تابوتی نمادین با نام آژاکس کردند. این حواشی به داخل زمین مسابقه نیز کشیده شد و پرتاب مواد آتش‌زا بازی را برای دقایقی متوقف کرد.

با پیشبرد روند تحقیقات پلیس، شمار افراد تحت تعقیب به ۲۳ نفر رسید و دادگاه برای ۱۳ تن از متهمان قرار بازداشت موقت صادر کرد. وکلای متهمان ضمن اشاره به پشیمانی موکلان خود، مدعی شدند که رسانه‌ها فضاسازی کرده و این رویداد را در چارچوب نادرستی بازتاب داده‌اند. با این وجود، طبق قوانین کشور کرواسی، جرم ترغیب عمومی به نفرت‌افکنی و رهبری گروه‌های هنجارشکن می‌تواند تا سه الی پنج سال حبس برای متهمان به همراه داشته باشد.

2551923

این اتفاقات زشت با واکنش‌های بسیار تند و صریح در میان مقامات عالی‌رتبه سیاسی کرواسی مواجه شد. نخست‌وزیر و رئیس پارلمان این کشور ضمن محکوم کردن قاطعانه این رفتارها، آن را مایه شرمساری و کاملاً مغایر با ارزش‌های پایه در کرواسی دمکراتیک خواندند و خواستار برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی شدند. همزمان با این پرونده‌های کیفری، باشگاه هایدوک اشپیلت نیز به دلیل رفتار هواداران خود با جریمه‌ها و محرومیت‌های انضباطی سنگینی از سوی یوفا مواجه شده است و مدیریت باشگاه می‌تواند علیه افراد خاطی اقدام قانونی کند.

4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار