کد: 243968204 آبان 1405 ساعت 21:221.9K بازدید

جای خالی سفیان را برادرش پر کرد

رحیمی، امید تراکتور را خیلی زود پس گرفت!

تراکتور پس از به ثمر رساندن نخستین گل خود در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا، فرصت چندانی برای لذت بردن از تساوی نداشت و با ضربه حسین رحیمی بار دیگر از العین عقب افتاد.
رحیمی، امید تراکتور را خیلی زود پس گرفت!

به گزارش "ورزش سه"، گل تساوی تیبور هلیلوویچ امید سرخ‌پوشان را برای بازگشت کامل به مسابقه و کسب نخستین پیروزی آسیایی فصل زنده کرد، اما شادی نماینده ایران دوام چندانی نداشت. العین بلافاصله واکنش نشان داد و در دقیقه ۷۰ دوباره از حریف پیش افتاد.

در این صحنه، یحیی بن‌خالق از جناح راست توپ را به داخل محوطه جریمه ارسال کرد و حسین رحیمی که در فضای میان مدافعان تراکتور حرکت کرده بود، با ضربه بغل پای چپ دروازه پارسا جعفری را باز کرد. فرشاد فرجی مسئول مهار مهاجم مراکشی بود، اما تکل کشیده او به توپ نرسید و رحیمی فرصت یافت بدون مزاحمت جدی گل دوم میزبان را به ثمر برساند.

مهاجم جوان العین در غیاب برادر مصدومش سفیان رحیمی، به‌خوبی جای خالی این ستاره مراکشی را پر کرد. او پیش از این دیدار در دو مسابقه ابتدایی العین در لیگ نخبگان چهار بار گل زده بود و با گل مقابل تراکتور، آمارش را به پنج گل در سه بازی رساند. رحیمی در لیگ امارات نیز دو گل و در جام اتحادیه یک گل زده و اکنون مجموع گل‌های فصلش در تمام رقابت‌ها به عدد هشت رسیده است.

2555061

تراکتور که پس از گل تساوی با انگیزه بیشتری برای رسیدن به پیروزی جلو کشیده بود، دوباره در موقعیت تعقیب حریف قرار گرفت. شاگردان جواد نکونام حالا در دقایق پایانی به دنبال دومین بازگشت خود در ورزشگاه هزاع بن زاید هستند تا دست‌کم با کسب امتیاز از زمین صدرنشین منطقه غرب خارج شوند.

9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار