کد: 243984505 آبان 1405 ساعت 14:1625.1K بازدید

چقدر هوادار در بارسلونا داریم

مورینیو: آنها نگذاشتند چرت بعدازظهرم را بزنم!

سرمربی پرتغالی استراحت همیشگی عصرگاهی را با حمایت هواداران رئال مادرید پشت در هتل در کاتالونیا عوض کرد.
مورینیو: آنها نگذاشتند چرت بعدازظهرم را بزنم!

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو رئال مادرید را در نخستین ال‌کلاسیکوی خود پس از ۱۳ سال به پیروزی ۲ بر یک مقابل بارسلونا رساند. او در پایان فاش کرد که پیش از مسابقه همه چیز طبق برنامه پیش نرفته است؛ هواداران مادریدی نگذاشتند او چرت همیشگی عصرگاهی خود را داشته باشد.

مورینیو در مصاحبه با تلویزیون رئال اعتراف کرد: «از بازیکنان، رئال مادرید و هوادارانی که نگذاشتند چرت بعدازظهر را بزنم، ممنونم.»

2554624

به گفته مورینیو، شمار زیادی از هواداران در طول روز یکشنبه در کنار هتلی که تیم مادریدی در آن اقامت داشت جمع شدند، سرود خواندند و حمایت خود را از کهکشانی‌ها نشان دادند. این سر و صدا در نهایت استراحت دلخواه این سرمربی ۶۳ ساله را پیش از یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل گرفت.

این مربی پرتغالی بدون اینکه ذره‌ای ناراحت به نظر برسد، با شوخ‌طبعی با این ماجرا برخورد کرد و از محبت هواداران تشکر نمود و بر دشواری هواداری از رئال مادرید در خاک کاتالونیا تأکید کرد: «تصور می‌کنم هوادار رئال مادرید بودن در بارسلونا بسیار دشوار باشد. اشکالی ندارد، نتوانستم چرت بعدازظهر را بزنم، اما دیدن این میزان از هواداری رئال در بارسلونا مایه خوشحالی بود. یک آغوش بزرگ برای این هواداران.»

کمبود استراحت در نهایت به مورینیو آسیبی نرساند؛ او دید که تیمش در زمین پاسخ داد و پیروزی ۲ بر یک را برابر رقیب دیرینه به دست آورد. بازگشتی پیروزمندانه به ال‌کلاسیکو برای سرمربی پرتغالی که مجبور شد از چرت بعدازظهر بگذرد، اما از جشن و شادی چشم‌پوشی نکرد.

39اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار