کد: 244019806 آبان 1405 ساعت 18:333.7K بازدید

گرفتگی عضلانی زاهدی و تعویض اجباری:

یک مصدوم دیگر روی دست مهدی رحمتی!

مسیح زاهدی به دلیل مصدومیت قادر به ادامه بازی مقابل آرکاداغ نبود.
یک مصدوم دیگر روی دست مهدی رحمتی!

به گزارش ورزش سه، مسیح زاهدی مدافع تیم گل‌گهر سیرجان بعد از اینکه توپ را از قلب خط دفاع بلند به زمین آرکاداغ فرستاد بدون برخورد با بازیکنان حریف مشکل عضلانی پیدا کرد و در ناحیه پای راست احساس درد می‌کرد که بعد از بررسی شرایطش از زمین بیرون رفت و جای خود را به علی حسنی مدافع بیست ساله گل‌گهر داد.

رحمتی که پیش از این مسابقه هم چند مصدوم به دلیل فشردگی مسابقات در ترکیبش داشت، حالا یک مدافع دیگرش را هم از دست داده است، این تیم در خط دفاعی احسان حسینی را هم به دلیل مصدومیت از دست داده بود.

این تعویض اجباری تغییری در سیستم بازی ‌گهر ایجاد نکرد و رحمتی به یک بازیکن جوان و بیست ساله اعتماد کرد تا جای مدافع باتجربه تیمش را بگیرد.

دیدار تیم‌های گل‌گهر و آرکاداغ تا پایان دقیقه 60 با تساوی بدون گل در جریان است و تیم رحمتی با انجام بازی کم ریسک سعی می‌کند تا از تمام دقایق مسابقه استفاده کند.

5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار