کد: 244022506 آبان 1405 ساعت 20:225.2K بازدید

سه بازی دور از زمین؛

میلاد تماشاگر برد تیمش شد

مدافع چپ ایرانی ویتبسک در جریان برتری یک بر صفر تیمش مقابل ایسلوچ به طور کامل روی نیمکت نشست.
میلاد تماشاگر برد تیمش شد

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای معوقه هفته هفدهم رقابت‌های ویشایا لیگا بلاروس تیم فوتبال ام‌ال ویتبسک در ورزشگاه المپیک مینسک به مصاف تیم رده سومی ایسلوچ رفت و در نهایت موفق شد با نتیجه یک بر صفر به پیروزی ارزشمندی دست پیدا کند و موقعیت خود را در صدر جدول رده‌بندی تثبیت نماید که میلاد محمدی فرصت حضور تعویضی هم در این دیدار نداشت.

مدافع چپ ایرانی ویتبسک که در مسابقه گذشته حتی در لیست تیمش هم حضور نداشت، در این مسابقه حساس بار دیگر در فهرست مسابقه قرار گرفت اما تا سوت پایان فرصت ورود به میدان را نیافت و 90 دقیقه بازی را از روی نیمکت ذخیره‌ها تماشا کرد.

2556053

با این اتفاق روند دوری محمدی از ترکیب اصلی تیمش در لیگ بلاروس به نهمین هفته متوالی رسید تا عملا این لژیونر ایرانی در سه هفته اخیر یک مسابقه را دور از میادین سپری کرده و در دو بازی دیگر به صورت کامل روی نیمکت نشسته باشد و کادر فنی همچنان روی گزینه‌های دیگر برای این پست حساب باز کند.

ام‌ال ویتبسک با ثبت این پیروزی یک بر صفر موفق شد امتیازات خود را به عدد 59 برساند تا با افزایش فاصله نسبت به دینامو مینسک و ایسلوچ گام بلندی در مسیر قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر بلاروس بردارد و موقعیت صدرنشینی خود را بیش از پیش تثبیت کند.

5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار