کد: 244035807 آبان 1405 ساعت 15:144.2K بازدید

دوست دارم سِر صدایم کنند

کین: چه هفته دیوانه‌واری، به امباپه و یامال کنایه نزدم

هری کین که این هفته توپ طلای سال ۲۰۲۶ را به دست آورد، ابهامات پیرامون پیامی را که هم‌زمان با اعلام نامش به عنوان برنده در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بود، برطرف کرد.
کین: چه هفته دیوانه‌واری، به امباپه و یامال کنایه نزدم

به گزارش "ورزش سه"، کین جمله «در سکوت کار کن، بگذار موفقیتت سر و صدا به پا کند» را به اشتراک گذاشته بود و اکنون تضمین کرد که این کلمات خطاب به کیلیان امباپه یا لامین یامال نبوده است؛ بازیکنانی که طی چند هفته کارزار انتخاباتی عمومی به راه انداخته بودند.

کین توضیح داد: «نه، اصلاً. این جمله‌ای است که در طول تمام دوران حرفه‌ای‌ام آن را دوست داشته‌ام. این جمله بازتاب‌دهنده هویت من، کارهایی که انجام می‌دهم و نگرش من به سخت‌کوشی، انضباط و فداکاری است. من بارها مجبور شدم پشت صحنه به تنهایی تمرین کنم.»

2555884

این مهاجم ۳۳ ساله با تأکید بر هدف خود برای ایجاد انگیزه در جوانان افزود: «فکر می‌کنم این فقط یک جمله عالی است و پسران و دختران زیادی می‌توانند از آن برای الهام گرفتن استفاده کنند.»

او اعتراف کرد: «هفته‌ای دیوانه‌وار بود. چه شب باورنکردنی‌ای بود دوشنبه گذشته در مراسم توپ طلا در لندن. انتظار زیادی کشیده بودم و تلاش می‌کردم تصور کنم پیروزی چه شکلی خواهد بود.»

پس از اهدای این جایزه در مراسم لندن، این ملی‌پوش انگلیسی به میدان نرفت، اما در آلیانز آرنا در مونیخ مورد استقبال قرار گرفت؛ جایی که تیمش در مسابقات جام حذفی با نتیجه ۶ بر یک ماگدبورگ را گلباران کرد و با گارد احترام روبه‌رو شد.

این مهاجم نوک فاش کرد: «می‌توانستم امشب بازی کنم، اما آنها تلاش کردند در این بازی به من استراحت بدهند. ما اخیراً مسابقات زیادی انجام داده‌ایم و مربی به میدان دادن به من فکر می‌کرد، اما بعد گل چهارم را زدیم و کار بازی تمام شد.» او همچنین به نوعی شرمندگی خود از ادای احترام‌ها اذعان کرد: «من معمولاً خیلی از این‌گونه چیزها خوشم نمی‌آید. وقتی وارد زمین گرم کردن شدم و همه داشتند دست می‌زدند، احساس کردم تقریباً کمی خجالت‌آور است.»

2556311

این بازیکن از کادرهای فنی و هم‌تیمی‌هایی که در بایرن و تیم ملی انگلیس با آن‌ها کار می‌کند ابراز قدردانی کرد و وعده داد که از این حمایت‌ها قدردانی کند. کین فاش کرد: «برخی از هم‌تیمی‌هایم ساعت یا چیزی شبیه به آن خواسته‌اند.» او وعده داد سورپرایزهایی در راه است: «بنابراین، من باید چیز خاصی برای آن‌ها تهیه کنم، هم در بایرن و هم در تیم ملی انگلیس. روی این موضوع فکر خواهم کرد و بدون شک هدیه خوبی به هر یک از آن‌ها خواهم داد.»

در انگلیس، گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال اعطای قریب‌الوقوع عنوان شوالیه از سوی پادشاه چارلز سوم مطرح شده است که به او اجازه می‌دهد از عنوان «سر هری کین» استفاده کند. کین در این باره گفت: «قطعاً نمی‌گویم نه. خیلی از این امکان قدردانی می‌کنم. اگر این اتفاق بیفتد، باورنکردنی خواهد بود و چیزی خواهد بود که بسیار به آن افتخار می‌کنم. دوستش دارم اما نمی‌خواهم در این مرحله انتظارات زیادی ایجاد کنم.»

11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار