کد: 244110810 آبان 1405 ساعت 13:05

زوج ترسناک جدید بارسا: برگ برنده فلیک رو شد

رافینیا و فرمین لوپز به زوج درخشان جدید بارسلونا تبدیل شده‌اند.
زوج ترسناک جدید بارسا: برگ برنده فلیک رو شد

به گزارش "ورزش سه"، بارسا در اولین فرصت تردیدهایی را که ممکن بود پس از شکست‌ها در پاریس و ال‌کلاسیکو در مورد وضعیت روحی و ورزشی‌اش وجود داشته باشد، برطرف کرد. این تیم با نتیجه‌ای قاطع، آلاوس را شکست داد. بارسا صدر جدول را که چند ساعت قبل توسط اتلتیکو مادرید از آن گرفته شده بود، پس گرفت و این کار را، به‌ ویژه، به لطف ارتباط عالی بین رافینیا و فرمین لوپز انجام داد.

رافینیا دو گل به ثمر رساند و فرمین نیز دو پاس گل به او داد و خودش هم گل زد. لامین یامال، همان‌طور که انتظار می‌رفت، نیز با زدن دو گل به این جشن گلزنی پیوست و همچنین آنتونی گوردون. فصل رافینیا فوق‌العاده بوده است. او به عنوان یک مهاجم نوک تثبیت شده و تاکنون در یازده بازی اول لالیگا 15 گل به ثمر رسانده است. این بازیکن سابق لیدز با زدن دو گل در برابر آلاوس، رکورد بیشترین گل در این تعداد بازی را که متعلق به سزار و لئو مسی بود، برابر کرد. او نام خود را در میان بزرگترین بازیکنان این رقابت‌ها ثبت کرده است.

2557520

رافینیا در این فصل تاکنون 15 گل در لالیگا و 17 گل در مجموع به ثمر رسانده است، زیرا او دو گل نیز در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند: هر دو در بازی مقابل فاینورد در اولین دور مرحله گروهی. فرمین لوپز در هر دو گل او در برابر آلاوس نقش داشت و پاس گل را ارسال کرد. اما این هافبک نه تنها دو پاس گل به کاپیتان بارسا داد، بلکه خودش نیز از سیورا پیشی گرفت. این بازیکن ملی‌پوش اسپانیایی در این فصل تاکنون شش گل به ثمر رسانده و به همین تعداد نیز پاس گل برای هم‌تیمی‌هایش فراهم کرده است.

برد قاطع مقابل تیم سانچز فلورس نشان داد که بارسلونا فصل جدیدی را آغاز کرده و شکست‌های دردناک هفته گذشته مقابل پاری‌سن‌ژرمن در پاریس در لیگ قهرمانان اروپا و در برابر رئال مادرید در لالیگا در اسپاتیفای نیوکمپ را پشت سر گذاشته است. رختکن فلیک قبل از شروع بحران از آن جلوگیری کرد و در ضمن، جایگاه اول جدول را که چند ساعت قبل با پیروزی اتلتیکو مادرید از دست داده بود، پس گرفت.

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار