کد: 244120010 آبان 1405 ساعت 17:542.2K بازدید

یک اخراجی بلای جان یاران حسین‌نژاد

دینامو ماخاچ قلعه در حضور هافبک ایرانی‌اش خیلی زود 10 نفره شد و مقابل روستوف شکست خورد.
یک اخراجی بلای جان یاران حسین‌نژاد

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه بازی‌های هفته سیزدهم لیگ برتر روسیه، تیم دینامو ماخاچ قلعه که محمدجواد حسین‌نژاد را دوباره در ترکیب داشت، از ساعت 15:45 امروز در ورزشگاه آنژی آرنا مقابل روستوف رده هشتمی قرار گرفت.

دینامو ماخاچ قلعه که امیدوار به کسب پیروزی خانگی و صعود به میانه جدول لیگ روسیه بود، در دقیقه 14 شوکه شد و یک اخراجی داد تا سرنوشت بازی برای یاران حسین‌نژاد تغییر کند و روستوف با استفاده از این فرصت به پیروزی پر گل برسد.

با وجود اینکه ستاره ایرانی دینامو ماخاچ قلعه عملکرد درخشانی مقابل روستوف داشت و توانست بارها با ارسال‌ها و پاس‌های در عمق خود موقعیت‌سازی کند و یک ضربه هم به سمت دروازه حریف بزند، در نهایت با نتیجه سه بر صفر شکست خوردند تا 13 امتیازی و در رتبه یازدهم جدول لیگ برتر روسیه بمانند.

حسین‌نژاد که پس از درخشش و گلزنی در لیگ روسیه مقابل آکرون تولیاتی دوباره جایگاه ثابت خود در ترکیب دینامو ماخاچ قلعه را به‌دست آورده و هفته قبل برابر زنیت سنت‌پترزبورگ در جمع نفرات اصلی بود، امروز هم 90 دقیقه در جدال با روستوف به میدان رفت.

2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار