کد: 244121310 آبان 1405 ساعت 18:381.2K بازدید

شکست سنگین سپاهان در بازگشت دوباره به لیگ:

لیگ بسکتبال زنان بدون سورپرایز در هفته اول!

فصل جدید لیگ برتر بسکتبال زنان با پیروزی تیم های ستاد ملی گاز تهران، استقلال تهران، پیشرو تهران، آکادمی بسکتبال سحر و نفت آبادان آغاز شد.
لیگ بسکتبال زنان بدون سورپرایز در هفته اول!

به گزارش ورزش سه، در اولین دیدار این هفته از مسابقات گروه بهمن از که از تیم های با تجربه در این رقابت ها محسوب می شود برابر میزبانش ستاد ملی گاز شکست خورد. عسل محسنی بازیکن تیم گاز با ۳۷ امتیاز، ۸ پاس گل، ۴ ریباند و کارایی ۳۴ بهترین بازیکن این دیدار بود.

استقلال که به عنوان مدافع عنوان قهرمانی وارد مسابقات شده است در اولین دیدار خود موفق به شکست تیم تازه وارد کی دبلیو سی تهران شد. ۱۹ امتیاز، ۶ ریباند، ۳ پاس گل و کارایی ۲۵ باعث شد تا زهرا عدالت کار بهترین بازیکن استقلال و این دیدار باشد.

قهوه باتسام مشهد که دومین سال حضور در لیگ بانوان را تجربه می کند برابر پیشرو تهران که امسال وارد لیگ شد، شکست خورد. چیا رائل ویتسیت بازیکن تیم پیشرو با ۱۸ امتیاز، ۱۳ ریباند، ۵ پاس گل و کارایی ۲۶ بهترین بازیکن بازی بود.

تقابل دو تیم آکادمی بسکتبال سحر و آکادمی بسکتبال نیکا در این هفته با برتری میزبان به پایان رسید. فاطمه گلابگیر در این نتیجه نقش بیشتری نسبت به دیگر هم تیمی هایش داشت، او‌ ۱۷ امتیاز، ۷ ریباند، ۲ پاس گل ‌و کارایی ۲۱ را در کارنامه اش ثبت کرد.

2557696

آخرین دیدار این هفته میان دو تیم سپاهان اصفهان و پالایش نفت آبادان برگزار شد که با شکست خانگی اصفهانی ها همراه بود. آیدا گل محمدی با ۲۶ امتیاز، ۱۰ ریباند، ۴ پاس گل و کارایی ۳۶ بهترین بازیکن ابن دیدار بود.

نتیجه به دست آمده در ۵ دیدار هفته نخست لیگ برتر بسکتبال زنان به این شرح است:

*ستاد ملی گاز تهران ۸۷ – گروه بهمن ۷۳

*آکادمی بسکتبال سحر ۶۹– آکادمی بسکتبال نيكا ۶۴

*قهوه باتسام مشهد ۵۶ – پیشرو تهران ۸۷

*استقلال تهران ۸۸ – کی‌دبلیوسی تهران ۴۱

*فولاد مبارکه سپاهان ۳۸ – نفت آبادان ۹۳

3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار