کد: 244142311 آبان 1405 ساعت 17:03300 بازدید

اوتامندی به هم ریخت

این رسوایی است! قهرمان را اعلام کنید تا بازی نکنیم

نیکولاس اوتامندی، مدافع باسابقه و ستاره تیم ملی آرژانتین، پس از شکست ریورپلاته مقابل بوکاجونیورز در ورزشگاه لا بومبونرا، به شدت از عملکرد تیم داوری و سیستم ویدیو چک انتقاد کرد.
این رسوایی است! قهرمان را اعلام کنید تا بازی نکنیم

به گزارش "ورزش سه"، این دیدار پرتنش با اخراج لوکاس مارتینز کوارتا و گونسالو مونتیل از ریورپلاته همراه بود.

اوتامندی 38 ساله در پایان مسابقه گفت: «داور باید برای قضاوت در یک سوپرکلاسیکو آماده باشد. امروز در برخورد با صحنه‌های مشابه، ملاک‌های یکسانی برای کارت‌های زرد و قرمز به کار گرفته نشد و ما تحت تأثیر تصمیمات داور قرار گرفتیم. البته بوکاجونیورز هم آن‌قدر برتر بازی نکرد که بگوییم سرتر بوده است؛ طبیعی است که با داشتن دو بازیکن بیشتر، مالکیت توپ را در اختیار داشته باشید.»

2557817

این مدافع باتجربه با اشاره به صحنه‌های جنجالی بازی و بی‌توجهی سیستم ویدیو چک به کشیده شدن پیراهنش درون محوطه جریمه در نیمه دوم افزود: «معتقدم با معیارهای یکسانی داوری نشد؛ از جمله در کارت زرد دوم به پاردس، پنالتی‌ای که روی من اتفاق افتاد و اصلا بازبینی نشد، کارت زرد بلانکو و کارت قرمز مونتیل. این رسوایی است»

اعتراض اوتامندی فراتر از زمین مسابقه رفت و ساختار فوتبال آرژانتین را هدف قرار داد: «فوتبال آرژانتین روز به روز اعتبار لازم را از دست می‌دهد و فکر می‌کنم در حال نابودی است. این وضعیت خشم‌آفرین است زیرا اجازه نمی‌دهند شرایط رقابت برای همه برابر باشد. آدم عصبانی می‌شود؛ بهتر است برای تورنمنت بعدی از پیش به ما بگویند جام قهرمانی را به چه کسی می‌دهند تا دیگر نیازی به بازی کردن نباشد.»

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار