کد: 244181012 آبان 1405 ساعت 21:4615K بازدید

یازده گل زده شد! این فوتبال نبود، بی‌عقلی بود

نماینده دوم تایلند با نتیجه عجیب هفت بر چهار موفق شد بیجینگ گوان را شکست دهد.
یازده گل زده شد! این فوتبال نبود، بی‌عقلی بود

به گزارش "ورزش سه"، یازده گل، یک اخراج و بازگشتی تماشایی در نیمه دوم. پورت اف‌سی تایلند در یکی از عجیب‌ترین مسابقات فصل لیگ نخبگان آسیا، بیجینگ گوان چین را با نتیجه ۷ بر ۴ شکست داد. تیم میزبان که سه بازی قبلی‌اش در این رقابت‌ها را باخته بود، در مسابقه‌ای پر از اشتباهات دفاعی، نخستین امتیازهای آسیایی‌اش را به دست آورد.

بیجینگ گوان که با هفت امتیاز از سه مسابقه به تایلند آمده بود، در دقیقه پنجم به گل رسید. اشتباه هو سن، دروازه‌بان این تیم، فرصت را در اختیار چادرک آکولو گذاشت تا چینی‌ها پیش بیفتند. اما این برتری دوام چندانی نداشت.

جود سونسوپ‌بل در فاصله کوتاهی دو بار دروازه بیجینگ را باز کرد و پورت را پیش انداخت. داوهان در دقیقه ۲۳ با ضربه سر بازی را به تساوی کشاند، اما بودین فالا در دقیقه ۲۹ بار دیگر میزبان را جلو انداخت. جرمی دودزیاک با شوتی که پس از برخورد به نوبورو شیمورا تغییر مسیر داد، نتیجه را ۳ بر ۳ کرد. داوهان هم در دقیقه ۴۲ از اشتباه بازیکنان پورت استفاده کرد و گل چهارم بیجینگ را به ثمر رساند تا نیمه اول با برتری ۴ بر ۳ تیم چینی تمام شود.

2558815

نیمه دوم، اما داستان دیگری داشت. در دقیقه ۵۷، گیله‌رمه راموس، مدافع بیجینگ، پس از بازبینی صحنه با کمک داور ویدیویی با کارت قرمز مستقیم اخراج شد. تیم چینی از آن لحظه با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد و فشار پورت بیشتر شد.

بودین فالا در دقیقه ۷۸ گل تساوی را زد و سه دقیقه بعد با سومین گل خود در این مسابقه، پورت را برای نخستین بار در نیمه دوم پیش انداخت. بیجینگ که در نیمه اول چهار بار دروازه حریف را باز کرده بود، دیگر نتوانست به بازی برگردد.

تیرساک پوئی‌پیمای در وقت‌های تلف‌شده دو بار گل زد تا نتیجه نهایی ۷ بر ۴ شود. پورت با چهار گل در نیمه دوم، مسابقه‌ای را که در آن تا آستانه شکست پیش رفته بود، به یک پیروزی فراموش‌نشدنی تبدیل کرد.

2558816
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار