کد: 244201513 آبان 1405 ساعت 15:5938.5K بازدید

آبی‌ها از بصره مستقیم به اهواز می‌روند

مرخصی ویژه سهراب به خوزستانی‌های استقلال

آبی‌ها پس از پیروزی آسیایی مقابل الشمال، بدون بازگشت به تهران آماده دیدار با استقلال خوزستان می‌شوند.
مرخصی ویژه سهراب به خوزستانی‌های استقلال

به گزارش "ورزش سه"، برنامه آماده‌سازی استقلال برای دیدار روز شنبه مقابل استقلال خوزستان از امروز در بصره آغاز می‌شود. شاگردان سهراب بختیاری‌زاده پس از پیروزی یک بر صفر برابر الشمال قطر، همچنان در عراق حضور دارند و یک جلسه تمرینی را در این شهر برگزار خواهند کرد.

در تمرین امروز، بازیکنانی که شب گذشته برابر الشمال به میدان رفتند، برنامه ریکاوری را پشت سر می‌گذارند. سایر نفرات نیز زیر نظر اعضای کادر فنی به مرور برنامه‌های تاکتیکی می‌پردازند تا آمادگی بدنی و فنی بازیکنانی که فرصت کمتری برای حضور در مسابقه آسیایی داشتند، حفظ شود.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، کاروان استقلال فردا پنجشنبه به صورت زمینی از بصره راهی اهواز خواهد شد. آبی‌ها به جای بازگشت به تهران، مستقیماً وارد محل برگزاری مسابقه بعدی خود می‌شوند و پیش از تقابل با استقلال خوزستان دو جلسه تمرینی را در اهواز برگزار خواهند کرد.

با موافقت سهراب بختیاری‌زاده، سه بازیکن خوزستانی استقلال زودتر از سایر اعضای تیم راهی اهواز شدند. صالح حردانی، عارف آقاسی و حبیب فرعباسی فرصت پیدا کردند پیش از اضافه شدن کاروان استقلال، با خانواده‌های خود دیدار کنند و سپس در برنامه‌های آماده‌سازی تیم حاضر شوند.

استقلال در فاصله کوتاهی پس از مسابقه پرفشار آسیایی باید دوباره وارد رقابت‌های لیگ برتر شود. دیدار استقلال خوزستان و استقلال تهران روز شنبه ۱۶ آبان از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار خواهد شد.

53اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار