
به گزارش "ورزش سه"، در یک دیدار گروه دوم، طبیعت اسلامشهر در سالن شهید بیضایی به مصاف مس سونگون تبریز رفت. طبیعت که در هفته نخست در شهرآورد تهران برابر صنعتگران امید سه بر دو به پیروزی رسید، در هفته دوم نیز نمایش نزدیکی برابر پیکان داشت، اما در نهایت با نتیجه سه بر دو شکست خورد تا با سه امتیاز در رتبه چهارم گروه قرار گیرد و این هفته به دنبال دومین برد خود است.
مس سونگون تبریز نیز که نخستین حضور خود در لیگ برتر را تجربه میکند، هفته اول را با شکست سه بر صفر مقابل پیکان آغاز کرد، در هفته دوم به دلیل حضور نیافتن شهداب در زمین با برد فنی روبرو شد و در این بازی برای کسب دومین برد به میدان رفت.
ابراهیم وادی سرمربی طبیعت در ابتدای این دیدار از ترکیب مجید زینالی، امید زارع، عرفان نوروزی، علی مبینی، امیررضا مشهدبان، امیرعلی فرج پور و مصطفی حیدری (لیبرو) استفاده کرد.
در آنسوی میدان نیز ترکیب مس سونگون شامل افشین فتاح، مهدی بیاتی، امیرمحمد طهماسبی، محمدرضا آل جلیل، میربابک موسوی، علی ولی زاده و اسماعیل طالبی بود.
تیم طبیعت در سه متوالی این دیدار با امتیازهای ۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۲۰ به پیروزی رسید تا به دومین برد خود در این فصل دست یابد و ۶ امتیازی شود.
محمدرضا درفش کاویان، سید سعید واعظی و مجتبی نعمتی به ترتیب داوران اول، دوم و ویدئوچک این مسابقه هستند و نظارت این مسابقه را نیز حسین پورکاشیان و حمید راهجردیان به عنوان ناظران فنی و داوری برعهده دارند.