کد: 244205413 آبان 1405 ساعت 19:07

رضا اسدی در بوریرام مدافع شد

ستاره ایرانی بهترینِ لیگ نخبگان در پست جدید!

رضا اسدی که چند روز پس از عقد قرارداد با بوریرام، اولین بازی خود را برای این تیم تایلندی در لیگ نخبگان آسیا انجام داد و البته نمایشی بسیار خوب از خود نشان داد.
ستاره ایرانی بهترینِ لیگ نخبگان در پست جدید!

به گزارش "ورزش سه" تیم بوریرام یونایتد در چهارمین دیدار از لیگ نخبگان آسیادر ورزشگاه «چانگ آرنا» به مصاف تیم قدرتمند کاشیما آنتلرز ژاپن رفت که این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در نیمه اول، هر دو تیم بازی محتاطانه‌ای را به نمایش گذاشتند و جریان بازی میان آن‌ها در رفت‌ و آمد بود. میزبان، یعنی بوریرام یونایتد، پیوسته برای خلق موقعیت‌های گلزنی تلاش می‌کرد، اما در زدن ضربات نهایی در یک‌سوم دفاعی حریف، دقت و زهر لازم را نداشت. در سوی دیگر، تیم میهمان از ژاپن بر ضدحملات سریع تکیه داشت، اما آن‌ها نیز نتوانستند از سد دفاعی میزبان عبور کنند. نیمه دوم با روندی بازتر و جذاب‌تر دنبال شد و هر دو تیم با انجام تعویض‌هایی، سعی کردند انرژی تازه‌ای به ترکیب خود تزریق کرده و کارایی تهاجمی‌شان را بهبود بخشند. با این حال، هیچ‌یک از طرفین موفق نشدند توپ را از خط دروازه عبور دهند و دروازه‌بان‌ها را مغلوب کنند.

اما اتفاق جالب توجه در ترکیب بوریرام، حضور رضا اسدی، خرید جدید و ایرانی این تیم در پست دفاع بود. این تیم تایلندی در حالی با ترکیب سه دفاعه به مصاف حریف رفت که یکی از آن سه دفاع، بازیکن ایرانی و 31 ساله این تیم بود.

انتخابی که البته باعث شد، اسدی با نمره‌ای که اکثر سایت‌های آماری برای او در نظر گرفتند به عنوان بهترین بازیکن زمین نیز انتخاب شود. این مدافع ایرانی 90 دقیقه در زمین حضور داشت و 64 پاس به نام خود ثبت کرد که 50 پاس آن سالم بود تا دقت پاس 78% برای او ثبت شود. اما عملکرد مثبت اسدی درست در بخش دفاع صورت گرفت. جایی که او با 4 تکل، 4 دفع توپ روی زمین، 4 دفع توپ رو هوا و 4 قطع توپ توانست مهاجمان کاشیما را در ثبت گل ناکام بگذارد.

پس از این تساوی، بوریرام یونایتد با ۳ امتیاز به رده دوازدهم جدول صعود کرد؛ در حالی که کاشیما آنتلرز ۱۰ امتیازی شد و جایگاه خود را به عنوان تیم دوم در جدول رده‌بندی حفظ کرد.

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار