کد: 244248215 آبان 1405 ساعت 15:526.6K بازدید

انگیزه رزاق دوچندان شد؛

ستاره فولاد به دنبال گوشه چشمی از قلعه‌نویی!

ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع ۲۸ ساله فولاد، به دنبال استمرار روند موفق خود در هفته‌های اخیر در دیدار مقابل چادرملو خواهد بود.
ستاره فولاد به دنبال گوشه چشمی از قلعه‌نویی!

به گزارش ورزش سه، ابوالفضل رزاق‌پور در دو فصل اخیر نمایش خوبی داشته و یکی از مدافعان چپ گل‌ساز و باکیفیت لیگ برتر لقب گرفته است. این بازیکن بعد از انتقال به فولاد، تبدیل به یکی از مدافعان چپ باکیفیت لیگ برتر شده و همین عملکرد، منجر به تلاش مکرر پرسپولیس در فصل تابستان برای جذب این مدافع ۲۸ ساله شد. اما در نهایت، باشگاه پرسپولیس نتوانست با فولاد برای خرید ابوالفضل رزاق‌پور به توافق برسد و این انتقال نیمه‌تمام باقی ماند.

اما رزاق‌پور هفته گذشته و در جریان مسابقه دشوار فولاد در اهواز مقابل آلومینیوم اراک، در اواسط نیمه اول و روی اشتباه بازیکنان حریف، در سمت چپ صاحب موقعیت شد و با یک ضربه زمینی، تک‌گل برتری‌بخش تیمش را به ثمر رساند. ۴۸ ساعت پیش و در جریان حضور خبرنگاران در تمرین فولاد، ابوالفضل رزاق‌پور مصاحبه کوتاهی انجام داده و مدعی شد به‌شدت برای حضور در اردوی تیم ملی تلاش می‌کند. برخی اخبار حاکی از احتمال دعوت شدن ابوالفضل رزاق‌پور به اردوی پیش‌رو بود و به همین علت، این بازیکن از انگیزه بالایی برای استمرار درخشش خود در دیدار مقابل چادرملو برخوردار است.

حتی در یکی دو اردوی اخیر، پاسپورت این بازیکن نیز گرفته شده بود، اما در نهایت شاهد غیبت او در فهرست بازیکنان دعوت‌شده به اردوی تیم ملی بودیم. با این حال، به نظر می‌رسد ابوالفضل رزاق‌پور هنوز ناامید نشده و برای حضور در ترکیب تیم ملی تلاش می‌کند. با توجه به تعویق یک‌ساله جام ملت‌های آسیا، احتمال بروز برخی تغییرات در فهرست بازیکنان تیم ملی و کنار گذاشته شدن چند نفر باتجربه وجود دارد. به همین علت، انگیزه ابوالفضل رزاق‌پور دوچندان و مضاعف شده و او امیدوار است با ارائه نمایشی خوب برابر چادرملو، بتواند امیر قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی را برای حضور نامش در فهرست بعدی تیم ملی برای مسابقات فیفادی مجاب کند.

12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار