کد: 244252815 آبان 1405 ساعت 17:597K بازدید

جوان‌های خیبر جای غایبان را پر می‌کنند؛

کمالوند: می‌خواهیم دست پر از تبریز برگردیم

فراز کمالوند در آستانه دیدار خیبر مقابل تراکتور ابراز امیدواری کرد شاگردانش با امتیاز به خرم‌آباد برگردند.
کمالوند: می‌خواهیم دست پر از تبریز برگردیم

به گزارش ورزش سه، فراز کمالوند به دلیل شرایط پروازی و برنامه سفر خیبر به تبریز، نتوانست در نشست خبری پیش از دیدار مقابل تراکتور حاضر شود و به همین دلیل، صحبت‌هایش را در ویدیویی که رسانه رسمی باشگاه منتشر کرده، مطرح کرد. سرمربی خیبر ضمن تأکید بر دشواری مسابقه با یکی از تیم‌های قدرتمند فوتبال ایران، از خاطرات دوران حضورش در تبریز گفت و درباره شرایط تیمش و غایبان این مسابقه توضیح داد.

کمالوند درباره دیدار فردا گفت: «بازی فردا مقابل تراکتور بازی بسیار مهم و سختی است. با یکی از قدرتمندترين تیم‌های فوتبال کشورمان مسابقه داریم و امیدوارم یک بازی جذاب و تماشاگرپسند را به نمایش بگذاریم. تیم ما هم تیم بسیار خوبی است. در هفته‌های اخیر اگر بازی با سپاهان را در نظر نگیریم که روز خوب ما نبود، هم خیلی خوب فوتبال بازی کردیم و هم خیلی خوب توانستیم امتیاز جمع کنیم. انشالله در بازی فردا هم این امر تحقق پیدا کند و در کنار بازی خوب، امتیاز لازم را هم جمع‌آوری کنیم.»

او با اشاره به خاطراتش از حضور در فوتبال تبریز ادامه داد: «خیلی خوشحالم که به شهری برمی‌گردم که بسیاری از خاطرات خوب فوتبالی‌ام در آن رقم خورده است. من حدودا هشت سال در تبریز مربیگری کردم و این افتخار را داشتم که بیش از سه سال در خدمت تراکتور باشم. خیلی هم دوست داشتم که حضوری هم خدمت دوستان در تبریز باشم اما با توجه به شرایط پروازی، میسر نشد و انشالله بعد از بازی خدمت دوستان خواهیم بود.»

سرمربی خیبر درباره شناخت کادر فنی این تیم از تراکتور نیز گفت: «تراکتور را خیلی خوب می‌شناسیم و شناخت کافی از این تیم داریم. امیدوارم هر دو تیم فوتبال خوبی ارائه کنند تا هم تماشاگران حاضر در ورزشگاه و هم کسانی که از تلویزیون بازی را تماشا می‌کنند، از یک فوتبال خوب و هجومی لذت ببرند.»

کمالوند در ادامه به غایبان تیمش اشاره کرد و گفت: «دو سه بازیکن را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم و آقای قنبری هم به دلیل اخراج در بازی گذشته محروم است. البته او علاوه بر محرومیت، یک مصدومیت کهنه هم داشت و فکر می‌کنم چند هفته نتوانیم از وجودش استفاده کنیم. سایر بازیکنان آماده هستند.»

او در پایان با ابراز اطمینان از توانایی بازیکنان جوان خیبر برای جبران غیبت‌ها تأکید کرد: «تیم ما جوان است و خیلی نگران غیبت بعضی بازیکنان نیستیم. بچه‌های جوان به خوبی می‌توانند جای بازیکنان غایب را پر کنند. امیدوارم بازی خوبی باشد و بتوانیم دست پر به خرم‌آباد برگردیم.»

7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار